Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 22.8k
  • Views 713k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2790795

Ako se ne varam, Žeravica je vatreni zvezdaš iako je devedesetih trenirao Partizan :zuba:

Njihovi međuljudski odnosi, njihova stvar, a i Dule je branio svog prvog saradnika, mutavog Gašića.

Mogao je da prećuti, ako ništa drugo, onda zbog generacijskog jaza. Ipak je Žeravica neka druga garda, u poznim godinama.

comment_2790842

Кад смо код Жеравице и његовог мандата у Партизану, тајно су организовани тренинзи које је водио Ненад Трајковић. :)

Сенилан, оматорио, па се уморио.

Гашића у гепек и то од буса.

comment_2790909

Pitao čovek jer ja nisam video ovde mnogo (da ne kažem baš ni jednog) navijača Partizana da se iole ograđuju ili prekorevaju debilne ispade Vujoševića. Takođe, glavna zabava je prozivanje uprave i trenera i političara koji stoje iza Zvezde (pre svega fudbalskog i košarkaškog kluba). Verovatno je potpuno nerealan, ali moj subjektivni utisak je takav da se navijači, ali i sportski radnici Partizana mnogo više bave Zvezdom, njenim problemima, zlurado komentarišu i smišljaju "inteligentne i mnogo moderne mačko majke mi" fore kojima spuštaju Zvezdi, koja je stvarno pala na niske grane. Za takvo ponašanje nemam druge reči osim - kompleks. Kompleks od niže ka višoj :) vrednosti, sa dubokim i davnašnjim korenjem.

comment_2790910

zato što je Žeravica za njega profesor doktor primarijus lično i svinja ne može ni do kolena da mu bude ni za još tri života

zato što davi i tuče igrače, gepekuje sudije, psuje im sve živo i mrtvo

zato što i pored dominacije duže od decenije, prouzrokovane prvenstveno zahvaljujući tome što su Zvedu čerupala govna sa svih strana, i dalje ima komplekse velike k'o Rusija (see what I did there?)

osoba za primer, nema šta

ulete Baka, sve je rekao

comment_2790911

:haha:

A, šta izjeda tebe? Po ovom postu reklo bi se da nije zen budizam i pravoslavlje.

Mene apsolutno nista, hvala. Ali ja svakako nisam sportski radnik i uzor mladim sportistima, pa bih i mogao sebi da dozvolim neke ekcese.

comment_2790915

Јаре прича о комплексу, а сваки трећи пост му је о ДВ.

Не би ни писао на кошарци да ДВ не изјављује то што изјављује на КЗШ.

Кад он није ту, Дутина коло води.

dule-vujosevic-novo.jpg

Иначе, круже приче да је Пековић дао неке паре за плеја.

comment_2790921

od njega svakako nemam

mogu jedino imati od svih smradova koji su prodefilovali kroz Zvezdu u poslednjih 10-15 godina, koji su Zvezdu rastavljali na deliće i tako omogućili Partizanu da bude jedini košarkaški kolektiv u zemlji (plus onih par izleta Hemofarma, ali vidimo gde su oni sada)

a znaš šta me najviše jebe? to što se Vujošević i ekipa kite lovorikama i busaju tim uspesima, koje su postigli bez konkurencije

sad je stigla konkurencija, pa to malo jebe

neprijatno Duletu, ne može više sve na tacni da dobija

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.