May 17, 20241 yr comment_3097992 Ja imam prvo izdanje koje je moja žena dobila kad su pobedili na nekoj gitarijadi. 😄 Video sam i ovo poslednje jer mi je ortak iz inostranstva tražio da mu kupim. Šta je Janjatović bad guy? Nisam znao.
May 18, 20241 yr Author comment_3098016 Jer Pera sve radi preko one stvari. Katastrofalne su mu te enciklopedije, pola informacija netacno, gresi imena clanova benda i ko je zapravo bio clan, a ko samo na par svirki isl. Moguce da je to sve prepravio u novim izdanjima, ali ako se bavis time, da pokusas da uhvatis jedan nas period bitan za muziku, a pogotovo sto si novinar i znas sve, veliki propusti u mojoj knjizi. 🙂 E-Play mogu da naprave reklamu za kontracepciju, tj dzingl. Uspeo bi 100%. Hoce neko da kupi prva cetiri albuma mozda, nazalost ih imam, ajde prva dva albuma jos i da kazes neki zanimljivi momenti u muzici za to vreme, posle toga ode sve nizbrdo. 😄
May 19, 20241 yr comment_3098044 On 5/17/2024 at 2:30 PM, VoivodBG said: Dobro si opisao publiku. Vanilla. Konekcije i vezice, kada si dobar sa svima, lako ti se otvaraju sva vrata. Jbt, sto je onda svaki drugi post tvoj i apdejtujes temu cak i kad riba gostuje u random podcastu 🙂 ? Da si bar fan...