February 11, 2025Feb 11 comment_3108089 Malo čistije ovo od kultnog debija ali valjda je to i očekivano posle 30 godina. Novi Revenge standard, ne menjaju se ni milimetar, ali ne mogu nikako onaj histerična žena vokal. Šteta, svirka jebe u moždanice. Report
February 19, 2025Feb 19 comment_3108575 Novi Blasphamagoatachrist 15-ti maj https://nuclearwarnowproductions.bandcamp.com/album/bestial-abominator Report
September 28, 2025Sep 28 comment_3118287 https://ironboneheadproductions.bandcamp.com/album/tetragrammacide-cyber-tantric-paradigm-of-radical-sri-vidya Report
7 hours ago7 hr comment_3121597 klasično usisavanje nedeljom, Blasphemy i Hadopelagyal članovi Report
3 hours ago3 hr comment_3121603 Svira Blasphemy u Grčkoj u novembru, kad bi ih neka dobra duša dovukla pa da izginemo Report
3 hours ago3 hr comment_3121605 Ili pazi sad ovo. Suluda ideja (znam da je vecini sokantno da treba izaci van Beograda jer ipak je to centar sveta) ali sednes u avion, putujes sat ipo vremena i odes u Grcku? Edited 3 hours ago3 hr by dimmu1 Report
3 hours ago3 hr comment_3121606 Imam ja još luđu teoriju, ne znam možeš li uopšte da pojmiš njene dimenzije... Zamisli neko jednostavno ne smatra toliko vrednim da se cima, ili ima druge obaveze? Report
3 hours ago3 hr Author comment_3121611 ljubavi moramo da skratimo letovanje ove godine, znaš Caller of the Storms je u pitanju Report
2 hours ago2 hr comment_3121612 🤣26 minutes ago, Kumodraski Vo said:Ili Fest ili nista..Ali da im neko obavezno posalje slike u kojoj rupi ce da sviraju 😆30 minutes ago, Grobodan said:Imam ja još luđu teoriju, ne znam možeš li uopšte da pojmiš njene dimenzije... Zamisli neko jednostavno ne smatra toliko vrednim da se cima, ili ima druge obaveze?Kome nije vredno da se cima, uhvatice ih svakako na nekom festivalu ili turneji sa nekim drugim bendom u buducnosti. Nije kao da bas nikada ne sviraju. Report