Jump to content

Paralelni univerzumi Hefesta Snažnog


Guest HEFEST

Recommended Posts

Hefo, el te vatao neki razgoropađeni muž u akciji švalerisanja; mislim ono, je l' bilo slučajeva da je upadao u svoj dnevni boravak posle mukotrpnog posla dok mu ti sve u šesnaes kerebečiš vernu i voljenu dragu?

 

I je l' si pao nekada u iskušenje... distuširaš?

Edited by vudun

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aj' nemojte da prebacujete tako nevezane postove, stvarno ste glupi. Iznese čovek svoje mišljenje, vaš problem ako vam se ne sviđa kakvo je i kako je iznešeno, eventualno brišite ako se kosi sa pravilima foruma ( :haha: ). OK da se ovde prebaci post kad se Hefi raspiše o pričama i čudesima, uklapa se u ovu zabavnu temu, al' ovo je glupo. Plus

.
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bako dobro si se setio ovog crtanog filma, ladno sam ga odgledala do kraja :haha:

 

Pocinje Hefestom aka ne diraj lava dok spava, potom se nastavlja Sisusom (zecevi), Mudra Sova vise ne dolazi na forum (btw sta je sa njom?), Demon Seed (papagaj Poli :haha: ), ostatak udelite drugim clanovima po zelji :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poprilicno sam siguran da Hefest ovo sto pise na forumu ne bi pricao u necijem prisustvu....ili bar ne svacijem.

 

Kako li je onda kada nisi poprilicno siguran?

 

Nista oni ne znaju Bogdane. Sve to majka dojila do petnaeste, a kupala do dvadesete.

  • Upvote 2
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam covek koji se celicio od rodjena na vrelom asfaltu. Sa kakvim sam ja likovima stupao goloruk u borbu oni ne bi smeli ni na racunaru da pogledaju. Likovi koji su bukvalno masovne ubice su dobijali batine. Na primer Gaston koji je ukrao celokupne plate radnika fabrike Knjaz Milos i pobegao. A onda ubio neku babu u Sarajevu i jurila ga policija. njega i jos par mudzosa. Najveca potera u istoriji Sarajeva. Takvi naslovi bili u novinama. I lik pobegao jedini(ni dan danas verovatno murija ne zna kako mu je to uspelo kada su celo Sarajevo blokirali bukvalno), a ove mudzose valjda pobili. Taj lik je oca sistematski trovao kao Jang trovac da bi usavrsio to kako da truje ljude. Takav lik me nocu nozem iz zasede napao i na kraju dobio batine. Zato ne serite mnogo. Nastavite da pametujete ovde i nastavite da budete tako samozadovoljni. Nedostatak iskustva se ne da nadomestiti pricom. Najgore je sto vi zivite u paralelnom svetu zasticeni zidovima svojih stanova iz kojih slabo izlazite. Ne znate vi sta je pravi svet inace vam nista ovo ne bi bilo cudno.

Edited by HEFEST
  • Upvote 2
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moderator pusi ga!!!

 

Izgleda da je onaj Vital. Nema drugi trenutno koliko vidim

 

Tako je Hefi.

 

Lomi bre pickice...garant ti onaj Gru prebacuje postove.

 

Vidis li ti koja je to picketina? Ovo stvarno nije normalno. Aj razumeo bih da smo se nesto zakacili, a ovako stvarno nemam pojma.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...