Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 622
  • Views 20k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Ма и ти ми се напушиш курца, као ја не дајем минусе и много сам кул а у ствари седиш кући у Житишту и кмечиш што не смеш на концерте јер ће Лаза да те бије и што нам је Звезда у курцу.   Платио ми ј

• El Karnisero
    El Karnisero

Али ове неке жене домаћице што су се накотиле по форуму , то је зло. Метал форум а мени тамо нека јелчица даје минус јер сам рекао да бих бабу из гроба извадио, моја баба шта те боли курац бре, само р

• pijana sam više nego zeeeeec

comment_2820126

Upravo suprotno, ljudi od preko 30 ce da nekom direktno kazu da je govno ako to misle, dok lupanje minusa meni vise lici na osnovnoskolsko spletkarenje. Kao fazon, doturas ceduljicu nekom ispod klupe da uciteljica ne vidi. Bedno, bedno, da ne moze bednije.

Pa taj fazon apsolutno, kažem ti u facu šta imam, obrišem dupe s tobom, ne dajem minusice kao cavica.

To je samo čast izuzecima, videlo se ko od stare garde lupa minuse, a priča protiv anonimnih minusara.

"Anonimnih" u smislu onih koji ćute i krcaju minuse, a ne onog forumskog prozivanja.

comment_2820141

Je li Angelystor cavuljica?

Njega znam godinama, spavao je kod mene dok je išao u srednju, kupili mi Neša i on kartu za Cynic jer nisam imao para tad, sto primera, ukratko on mi je prijatelj i brat, jebe mi se kome on daje minuse, neka se objasni on.

Edited by Grobodan

comment_2820149

Знао сам да ми на кошарци Хејл и Куруз лупају минусе, али сам мислио да је Хефест дежурни на књигама, но и ту је дијаболични Мађар издоминирао. :haha:

comment_2820150

Njega znam godinama, spavao je kod mene dok je išao u srednju, kupili mi Neša i on kartu za Cynic jer nisam imao para tad, sto primera, ukratko on mi je prijatelj i brat, jebe mi se kome on daje minuse, neka se objasni on.

Znaš čoveka, pa mora da nije poseban slučaj, a? :haha:

Mina, deo 2.

comment_2820157

Али ове неке жене домаћице што су се накотиле по форуму , то је зло. Метал форум а мени тамо нека јелчица даје минус јер сам рекао да бих бабу из гроба извадио, моја баба шта те боли курац бре, само рат и крв, сида, говна и страхови.

comment_2820160

A sta je bilo sa Minom, da me neko podseti :haha:

Secam se da je imala pik na SW jel bilo jos nesto? :haha:

SW je iz dana u dan (iz noći u noć) gledala kako dobija minuse i pitala se jedno godinu dana šta se događa, pa se videlo da joj je Mina dala minus na apsolutno svaki post.

Akcija se uglavnom odvijala u periodu 02:00-04:00.

Čim je otkriveno, minusanje je prestalo.

Njih dve se u životu nisu upoznale pre toga, ne znam da li se kasnije nešto promenilo.

comment_2820162

Je li Angelystor cavuljica?

A-HA!

Nije, jer ne daje njemu :haha:

Pa taj fazon apsolutno, kažem ti u facu šta imam, obrišem dupe s tobom, ne dajem minusice kao cavica. Pogledaj Demone Atlantean Kodex onu čuvenu raspravu gde smo se krcali kao džukele ko je kome davao minuse. A ti meni daš minus na Watain kolekciju, kakav pederluk majko rođena :haha: I opet - JEBE MI SE ZA MINUSE DRAGO MI JE SAMO ŠTO SAM UTVRDIO DA SI CAVULJICA

Ponovi još neki put da ti se jebe za minuse :haha:

comment_2820167

Dva dana drami, najprominentniji učesnik na temi, a voli da roka minus kad neko pomene minuse.

Sad ja treba da kukam što sam imao onomad -600, ali vozdigo sam se kao penix iz pepela! Nadam se za koju godinu da dostignem tu cifru u plusu koje stub Grobodan fura.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.