Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

evo jednog blackened screamo one-man projekta (isti lik koji stoji iza projekta sadness i gomile drugih) koji je aktivan već skoro 10 godina i dosta popularan među hronično onlajn bandcamp/rateyourmusic publikom. do 2021. je svako malo štancao neke demose + jedan album. onda nije bio aktivan sve do ovog meseca, kada je izbacio još jedan demo, ep i album. nemam pojma kako odlučuje šta je demo, šta je album, to je manje-više ista lo-fi estetika, ali ono što je bitno je da svako izdanje šuri, i to bi se moglo reći svako više od prethodnog. 

https://life9.bandcamp.com/album/my-heart-the-dreaming-memory

takođe, bc stranica je jedini vid online presence-a koji life ima, tako da nije baš lako ispratiti šta se dešava sa projektom, ali srećom bc šalje mejlove kad god se desi neka aktivnost.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

nažalost, deluje mi da je to to od njih. bilo bi šteta jer deluje da imaju još goriva u rezervoaru, ovaj ep je super. čak mi i više leži ovakav vokal kakav je brat bili kasnije furao u hot cross.

• Like 1
Posted

ne 😟 ja kontala da su se vratili... taj ep mi je jedno od najboljih iznenađenja ove godine. mislim, da me je neko pitao čiji povratak predviđam, saetia mi ne bi bila ni na kraj pameti. u julu su u evropi. ima samo par datuma, al ipak.