Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

to ne znaci da je sve sto kaze suprotno od istine. po ovim temama sa snimka jeste u pravu. opozicija mnogo mrsi muda i ljude boli kurac za detalje o kojima pricaju.

Da to je tačno. Ali koji će mi đavo opozicija koja bi bila ista kao ova gamad sada? Mislim pre svega na Borka, Vuka, SDS i DS. A sa druge strane su Sanda, Boško i ostali desničari koji ne bi znali šta da rade kad bi dobili vlast sutra. A i to što bi radili bolje da ne rade. Ostaju Sale Prangija i Sale Stečajni koje pljuju i naprednjaci i oni što su protiv naprednjaka. Zato podržavam celu nesposobnu opoziciju. Kakav narod, takva i opozicija

Share this post


Link to post
Share on other sites

opozicija koja bi bila ista kao ova gamad sada? Mislim

 

Ne misliš brt

 

Ako ne uspeju da se organizuju i ujedine do beogradskih izbora, neka se nasisaju kurčine. Jebe mi se za sva proseravanja, nemam ništa protiv svi da stanu iza Jankovića, ko ima manji ego od njega nek se ne kandiduje i ćao zdravo. Janković i onako ima više smisla kao Bg gradonačelnik nego kao predsednik.

 

A vlas' je već krenula u kampanju, naravno.

 

 

Kad bi se svi učlanili u svoju omiljenu ili najmanje neomiljenu opozicionu stranku i počeli tamošnje mrmote da bombarduju sa NAĐITE JEDNOG KANDIDATA PIČKA VAM MATERINA VIDITE LI DA ĆEMO DA POMREMO OVDE, možda bi nešto i nastalo, al' pošto pola naroda neće ni da se iscima da glasa, onda jedite gloginje majku vam jebem u pičku. Sve pijace da zatvorimo i paprika samo da ima u Maxiju 400 din kilo, i na organskoj pijaci 800 din kilo, možda bi to pomoglo

 

Treba u razgovoru kad neko kaže mene politika ne interesuje, neću da glasam, zadlaniš govedo, pas mu mater poganu.

 

Svi intelektualci da se nabilduju odma i da počnu dele šamare, stručna mišljenja i savete niko ne jebe

Edited by Demon Seed
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bice dobra za gospodara,to je sigurno on ju je izabrao.

 

Burnabitch.

 

Pantela Burnabitch.

 

туца вулина џиновским страпоном иначе.

Edited by vudun

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...