Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

 

 

vidi se da je labilna i da vucic psihicki utice na nju kad govori i fura te svoje stoseve. uzasno zalosno...morbidno.

 

Ne mora psihicki, zakon sile trijumf smrti prezivelih nece biti brt

 

Os na televiziji da radis, srpska progresivna partija owns ur ass

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne mogu da se zamaram da saznam sta ga je to nateralo na bes i grc i bec. ali postaje sve farsa, vrlo velika. glasam od 1996, i sad prvi put mislim da necu imati za koga da glasam.

Meni je deda još davno govorio: "Ako budu izbori, a ti ne znaš za koga ćeš, uvek glasaj za DJB. Nećeš pogrešiti"

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

trenutno najveca posast posle vucica. ;-)

odavno se vidi manjak integriteta i poverenja koje zasluzuje. i sva je prilika da bi amnestirao kadar SNS-a jednog dana ako ne daj boze bude u prilici. retko ljigav lik.

 

 

 

SJ_Djilas.png

Edited by imaginos
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

jankara nastavlja da briljira. ;)

njegovi glasači su pre 6 meseci podrzali djilasa (a da ro nisu ji znali) a sad su podrzali i "da ne stoje na putu kosovu kao drzavi"

 

Upitan da li bi da je predsednik Srbije "potpisom formalizovao stanje da je Kosovo nezavisno", Janković je kazao da "nikada neće potpisati nešto što znači da je Kosovo nezavisno od strane Srbije, ali da neće stajati na putu razvoja Kosova kao demokratske države".

 

 

https://insajder.net/sr/sajt/vazno/8375/Jankovi%C4%87-Nikada-ne-bih-potpisao-ne%C5%A1to-%C5%A1to-zna%C4%8Di-da-je-Kosovo-nezavisno.htm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da je Jankara postao PS, to bi značilo da ima dobru podršku i da mu ne treba Điki. Ne kažem da bi ga hapsio, ali verovatno ga ne bi ni zvao. Ni Vuka, Borka i ostale. Sad kad vidi da izgleda nije tako popularan, nema mnogo izbora.

 

A za Kosovo - kakve to veze ima da li je neko za ili protiv nezavisnosti Kosova? Vučko je već sve to rešio, ostale su neke sitnice koje će biti završene u narednom periodu i da se stavi tačaka na i. Tj. izbaci iz našeg ustava. Ono - probaj nekome u MZ da objasniš da je Kosovo deo Srbije, a Srbija im priznala ustav, zastavu, skupštinu, pozivni broj, napravila Vladu sa separatistima, predsednik/premijer podržao sve koji su bili za nezavisno Kosovo, itd. Mislili bi ili da si lud ili da ih zajebavaš.

 

Ja se samo nadam da se DJB neće raspasti kad/ako ne pređu cenzus u gradu ili parlamentu ako psiho raspiše nove izbore. I dalje je dosta njihovih glasača ostalo kod Jankare, verovatno neki i kod Vuka

 

Ne mislim da je kod njih u organizaciji sve odlično, ali bar imaju realan i dobar program i potencijal da postanu normalna politička organizacija

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...