Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

bata se pravi blesav

cilj tih ekstremno levičarskih genijalaca je uvek bio da nasilno menjaju ceo svet, da raspolažu tuđom imovinom kako oni misle da je prikladno, usput i da određuju ljudima šta će da misle, u šta će da veruju, šta će da govore, kako će da se oblače, kakve će frizure da nose, gde će da žive, u gradu ili na selu, u kući ili stanu, koje će rpaznike da slave, gde i šta će da rade, koliko će dece da imaju.

uravnilovka u gladi za sve osim za funkcionere.

kuš.

 

to što neoliberalna društva nisu slobodna (ko to uopšte očekuje?), čak ni što tehnologijom vlasti sve više liče na neku sajber kontrolisanu noćnu moru.

i danas na zapadu ovi što najviše skaču na slobodu govora i viču o privilegijama belih muškaraca imaju isti mentalni sklop kao i marksisti.

 

+to što liči na orvelovsku noćnu moru nije ni blizu užasa levičarski režima, može bata da svira kurcu dok ne krepa

Share this post


Link to post
Share on other sites

i. Boli mene kurčina šta radi S. Koreja na svojoj teritoriji, ne napada niti izrabljuje druge. To rade invaginosovi neoliberali

 

jer u severnoj koreji ne izrabljuju nikog, a uredjenje i ekonomija su fer prema ljudima. svi hoce da idu tamo da zive i rade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

podrži proteste i ti, aman zaman

 

i to je trenutno najmanji svecki problem, naravno

 

nego dajte te gibanice da završavamo

ajde da taj najmanji svecki problem dignemo na nivo globalne vlade

od prilike je to ono što bi se izrodilo iz tvoje ideje

 

za rešavanje problema srpskih tajkuna nije potrebna tvoja uravnilovka, već samo funkcionalno pravosuđe

 

a tvoji dedovi i/ili njihovi kamaradi kada su oslobodili (a zapravo samo nanovo okupirali) srbiju i jugoslaviju su ubijali i otimali od svakog ko im se nije dopao, ko ih je mrko pogledao, ko je imao više od njih što su s planine sišli u grad, što su bili obrazovaniji od njih...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

mojeg su pradedu hteli partizani da streljaju (i njegove dve ćerke, od kojih je jedna moja baba, jel) jer nije hteo da kaže da je njihov, ali se razbežali kada su čuli da bugari dolaze. eto ti.

 

poserem ti se na partizanske filmove.

 

pradeda je, ako je verovati babama i posle svima ostalima koji su to prepričavali, rekao da je za srbiju i da ga ništa drugo ne zanima. ali to nije bilo dovoljno za partizane...

 

toliko i o oslobodilačkom ratu partizanskom.

Edited by truliandedzombileš!
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piscem natare doces, Trlajiću.

 

Socijalizam i komunizam, kao njegova težnja, sahranjeni su za sva vremena pre bezmalo 30 godina.

Oni koji su se najviše kleli u Karla Marksa ( Udbaševići) postadoše najveći tranzicioni kapitalisti, tj. njihova rođena deca - nova generacija Udbaševića. Raspištoljili su se i razgaćili, je li, raspadom SFRJ na ovim prostorima.

Ovo SNS - DS je kurac-palac, samo promena dresova. Šta je potrebno? Vrlo jednostavno, potrebna je slojevita pankerska revolucija.

Dakle, Udbaševići juniori da se pošalju na Goli otok, najpre malo da se muče. Jer to mora tako. A potom da se spakuju, da se spakuju i čeličnim vlakom transportuju na konačnu destinaciju - zadnja pošta Jasenice bb.

E, onda na veliku scenu stupa večni carski vrt neodoljivog i mirisnog anarhizma i svega što ide uz to: opšta lomljavina, paljenje svega pokretnog i nepokretnog i silovanje svatkoga ko na 4 noge ide.

 

Ispravka: štaviše, pakleni otočić i opojne šume jasenova jesu preka potreba skoro svake države sveta. Najpre Sjedinjenim državama.

Da bi revolucija stoprocentno uspela, neophodno je sveobuhvatnim i preciznim hakerskim napadima spržiti servere fejsograma, ali nažalost i Jutjuba. Počnite da skidate vaše omiljene klipove sa najvećeg streaming servisa dok je još vreme.

Edited by vudun

Share this post


Link to post
Share on other sites

nego, Dimone, šta radi ova masa po ulicama Beograda i Srbije, a?

 

Skoro da ti je dobra insinuacija, ali nije moglo da ti se objasni da "masa" znaci jednu stvar, a "kriticna masa" znaci masa dovoljna za ostvarivanje necega.

 

Moras prvo semantiku da savladas da bi dosao do logike, pa onda ispocetka da procitas svu tu marksisticku literaturu.

 

A daj boze da ovi po ulicama budu kriticna masa, bar za odrzanje iste cene goriva xD

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nikako pre, epistemologija dolazi nakon semantike, tj. prosto receno, kada bar znas sta pricas i sta je konkretno ko rekao.

 

Ovaj predlozeni timeline ti nema nikakav smisao niti veze sa prethodnim stvarima koje sam ja rekao, osim kozmeticke, sto si nabacao nasumicno neke od reci koje sam koristio, da l' demagoski ili iz nerazumevanja... Nemam tu sa cime da radim, sem da pustim debugger.

 

Ako vec pitas, na prvo pitanje (da li pre Y mora X) odgovor je ne, a na drugo, da li je glupa masa ova koja protestuje zbog benzina je delimicno da, sigurno da medju ljudima koji protestuju oko cene goriva ima onih koji ne kapiraju neke bitnije stvari protiv kojih je trebalo da glasaju. Dakle pomesao si razlicite kategorije opet. To ne znaci da one nemaju veze (ako ih triggeruje gorivo, mozda razmisle i o drugim stvarima).

 

 

Ako vec hoces timeline, algoritam je: problem se javi, ako je masa svesna problema i dovoljno inteligentna, organizuje se i reaguje u pravcu njegovog resavanja i stvaranja sebi boljih uslova, ako nije, onda ne radi nista do daljnjeg, dok te lose okolnosti ne prodju bez njihovog ucesca ili se ne pogorsaju dovoljno da ih masa prepozna.

 

 

Tu naravno postoje problemi kao sto su "paradoks vizantijskih generala" ili kako se vec zove na srpskom, gde masa u startu ima organizacione, informacione/komunikacione i druge hendikepe (jednom recju scaling problem :D) u odnosu na vladajucu manjinu, ali to ne menja cinjenicu da masa ucestvuje u jednacini i da ne treba stvari posmatrati kao 0 i 1.

 

Posto si vikao kako 37% ne menja stvari, treba ti napomenuti i da kriticna masa nije 51% eksplicitne podrske necemu, nego se na procenat koji je eksplicitno podrzao nesto (sto je u Srbiji koliko, 25-30%?) dodaje i procenat uzdrzanih i inertnih, tako da na kraju kriticna masa koja u Srbiji podrzava ovu vlast iznosi i 70ak+ procenata. Eto ti tih tvojih famoznih 51% bez kojih pokusavas da prikazes da je svaka podrska jednaka nuli.

 

I nema na cemu za vracanje na ontopic :haha:

 

Btw bar si uboo za kortizol, mozda bi ti bolje legla prirodna nauka da ne vrdas, al' i tamo si puko ako gledas >50% = 1, <51% = 0

:P

 

Cek cek haha

 

Ipak ne treba edit :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma ne, nego nemam tri života, lik koji misli da je semantika temelj, a tajmlajn se algoritamski meri

 

Haha kako si se nalupetao, da znas da nemas tri zivota...

 

A cega ja to tacno mislim da je semantika temelj?

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

"epistemologija dolazi nakon semantike" = premisa A

 

ne,

epistemologija dolazi nakon ontologije = premisa B

 

E, sjajno si rezimirao svoju logiku, tj. oboljenje logike.

 

Da li, i u kojim uslovima, istinitost premise B isključuje istinitost premise A?

 

 

Ili si mislio da dolazi uzastopno nakon, pa može da bude samo jedna od te dve?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pametno za leđa, mudri ljudi kažu da svaka misao treba da bude sekundarna nekom radu, a tvojim mislima odlično stoji da budu sekundarne fizičkom radu. Tačno, nema semantike, jer ne postoji komunikacija. Zato i sa tobom škripi komunikacija, jer škripi semantika.

 

 

Jedini ko se ovde ''vadi iz rasprave'' si ti, ne znam kome ćeš da prodaš da je obična tautologija koja je osnova svega ''fazon koji vadi iz rasprave''.

 

Ne vadi, nego diskvalifikuje iz rasprave, stvari kao što su nepotkrepljene premise da nešto ima apsolutni primat i isključuje sve ostalo, praktično teološke :haha:

 

Ne možeš da dođeš do istine pogrešnom ontologijom i epistemologijom, ali pogrešnom ili nestabilnom semantikom i faličnom logikom ne možeš ni da počneš da gradiš neko smisleno ontološko pitanje ili koncept.

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

ima još bolje u Bibliji,

ne kradi

ima u bibliji

 

ovo pitanje šta je "tuđa imovina", e pa o tome možemo da raspravljamo do prekosutra, npr čija je imovina ona koja se trenutno vodi pod ____________________ i onda napišite ime i prezime svakog srpskog tajkunčine i političara, a onda da pređemo i na sitniju ribu

 

do tada, koristiti termin "tuđa imovina", u smislu da Bata oduzima jadnom tajkunu imovinu, jeste debilizam prve vrste

zbog ovoga levičarski režim mora da potone u totalitarni pakao. i uvek će.

lepo bata pokazuje da, iako je sav zapadnjački marksist novog doba, krtikuje staljina, pere ruke, isti je to kurca.

 

pročito deset knjiga i misli da ima pravo da otima prvo od velikih, pa onda će da vidi šta sa sitnijom ribom. i tako sve dok ne počne d aotima stanove, kafiće, frizerske radnje, prodavnice, u sobu viška počne da uvaljuje podstanare... ako baš poludi još će da odluči kakve će frizure muški da nose i koji level dlakavosti je prihvatljiv za žene.

 

umobolnici.

 

 

-----

 

a da je ikada radio u životu svom nešto

video bi u praksi kolik ouravnilovka nije održiva.

bez obzira da li je to uravnilovka na nivouo bonova za lebac ili jahti i linija kokaina, još gore ako je potonje.

Edited by truliandedzombileš!
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tako je, ljudi, dajte malo više činjenica i ličnih, doslednih mišljenja, a malo manje frljanje zvučnim izrazima i frazeologije dostojne kripl fajtu na platou ispred Filozofskog, u pauzi za vopsi. ;)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...