Jump to content

Svinjokolj


Talvi

  

51 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nema kvalitetnijeg mesa od svinjskih butkica.

 

Eo, letos sam rucno bacao Zorka Sabac dzubrivo na 45 stepeni po njivi (sto mislim da vise ni crnci robovi ne rade, a i onim zatvorenicima u Padinjaku su kapiram malo olaksali)

 

EnPeKa đubrivo ili...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala kurcu keva ove godine nije hranila svinju, osim mene :bigblue: Komsija redovno mesario, ja pomagao. Uglavnom metak u celo, ili strujom. Sad zadnji put nije imao nista pa sekirom. Da vidis tog horora, jurili smo poluzaklano prase po dvoristu jedno 10 minuta. To mi se dva puta desilo. Rekoh kevi, ili kupi pistolj ili mene vise tu nema za vreme klanja.....a ni ne jedem svinje, mada sam dao glas belim bubrezima jer sam to jednom jeo dok sam bio klinac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kad smo vec ovde, da prenesem anegdotu sa Tare...

Ekipa se skupila da kolje svinjce ali krajnje kreativno ljudi se odlucili da je ubiju tako sto ce joj u usta nabiti cev od boce plina i tako je ugusili. Posle toga jedan domacin prisao brenerom da je osuri i svinja puna plina naravno implodirala, zene izlecu iz kuce a delovi svinje po celom dvoristu.

Kakav kurac Mejhem koncert.

  • Upvote 14

Share this post


Link to post
Share on other sites

taj moj stric pre neki mesec došao u rano jutro u jednu kuću da kolje, prethodno sa domaćinom potegne koju da se malo razmrdaju, i tako bunovni a pripiti odu u štalu i umesto krmka zakolju suprasnu krmaču, kataklizma

 

kad nesrećnu domaćicu tad nije sastavio infarkt, neće nikad

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...