Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 59
  • Views 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2941965

Užasan album. Dobro, možda je ''užasan'' prejaka reč za album u celini, ali ono pevanje majko moja... Čak i da je muzika na nivou prethodnih izdanja, a nije, pevanje bi ga srozalo načisto, a ovako... Muzika prosečna (za njihove standarde), pevanje katastrofa, možda i najgore koje sam u životu čuo. Mislim naravno na onaj ''normalan'' glas. A čak i da je otpevao neko ko ume da peva, opet ne bi valjalo jer su vokalne linije za ovu vrstu muzike, kako da se izrazim... neodgovarajuće. Jedino na Spiritual Athleticism zvuči koliko-toliko ok, pomalo kao Batushka, samo kad bi znao da peva. Nadam se da će ubuduće da izbegavaju taj glas, ali sam 99% siguran da od toga nema ništa, tako da se ja verovatno sa ovim bendom ovde razilazim. Šteta, posto stvarno imaju potencijal i jedni su od najboljih i najoriginalnijih death metal bendova proteklih godina, tj. bili su.

• 2 weeks later...
comment_2942205

jes najbolja pesma Entranced

meni je i dalje super album, smanjio sam ocekivanja na minimum s obizirom na hajp i to da mi je Soma slabija od Aure pa nisam ni mogao da se razocaram

Aura>Soma=Hero

cak ni s vokalom nemam problem

e to, malo je uprosceniji materijal, to mi je recimo -

Edited by obsessed by cruelty

• 7 months later...
comment_2959964

http://www.youtube.com/watch?v=SsfcRidDEnQ

Originally recorded during the 'SOMA' sessions in 2013, 'Born Led God Death' remained a B-Side until the untimely passing of our friend Domi 'Virgin Killer' Keller in the summer of 2014. Fellow bandmates and compatriots decided shortly thereafter to release a split 12" in his memory. Comprised of 6 previously unreleased offerings, it felt right to euologize this in his name.

https://www.metal-archives.com/albums/B%C3%B6lzer/6-Way_Split/661984

Edited by Talvi

• 2 months later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • Author
comment_3027377

Curno je EP i slusa se vec neko vreme, u sustini kao neka ekstenzija albuma sa malo zustrijim elementima, kvalitet kao i uvek.

Ali ipak, sto rece Gojko, nekako ocekujem neku promenu na sledecem dugosvirajucem uratku.

comment_3027441

pa ne znam baš koliko oni imaju još prostora za promenu sem da rade nešto baš drastično

oni su mi tu nešto kao Pig Destroyer, imaju najjednostavniju moguću postavu sa kojom su ponovo izmislili točak, ali su u startu krenuli baš široko, sa dugim pesmama, zajebanim rifovima, ovakvim i onakvim vokalima...

jedino da sad kao i Piggy D krenu da šire postavu ali će se onda naći u sličnoj opasnosti, da to pomalo više ne bude to