Sign in to follow this  
Runner

The Night Flight Orchestra

9 posts in this topic

Red je da se otvori tema o ovom bendu.

 

Bend čine članovi nekoliko švedskih metal bendova, od kojih su najpoznatiji Soilwork i Arch Enemy, što će reći da je pjevač Bjorn Strid, a na basu je Sharlee D'Angelo.

Prvi put sam za The Night Flight Orchestra čuo čini mi se prije 2 godine, na preporuku jednog prijatelja. Skinuo sam tada prva dva albuma. Ostavili su na mene solidan utisak, iako bih za oba albuma mogao reći da imaju previše pjesama, dok im istovremeno nedostaje stvari koje će lako ući u uvo. Što se tiče muzike, ovo mu dođe kao omaž malo čvršćem AOR zvuku. Međutim, ono što mi se dopalo kod benda je atmosfera koja dominira na oba albuma. Noćni prekookeanski letovi, flert sa zgodnim stjuardesama, pogled iz nekog penthausa na tropski zaliv nad kojim zalazi Sunce, sav taj nostalgični playboy trip 80-ih je ovdje baš fino uhvaćen.

Prošlogodišnji album, treći po redu, nazvan "Amber Galactic", stilski se nastavlja na svoja dva prethodnika, samo što ovaj put donosi pregršt sjajnih pjesama.

Definitivno sam odlučio da otvorim ovu temu kada sam maloprije na Youtube-u, sa strane, vidio klip za njihovu novu stvar koja najavljuje novi album čiji je izlazak planiran za jun. Zvaće se "Sometimes The World Ain't Enough" i imaće 12 pjesama. Još kad bi bio na nivou prošlogodišnjeg... :)

 

Diskografija:

Internal Affairs (2012)

Skyline Whispers (2015)

Amber Galactic (2017)

Sometimes The World Ain't Enough (2018)

 

http://www.youtube.com/watch?v=9QdHI0if_xk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam da li će moći da dohvate Amber Galactic, malo se plašim iskreno jer novi izlazi toliko blizu prethodnika ali biće to pravi saundtrek za početak leta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iako e ovo sve korektno, kod njih osecam ono sto Dimon i Vodovod osecau prema Carepenter Brut...samo sto za njih (Kvosta) nisu u pravu :bigblue:

Edited by KazimKazim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.