Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Uh što je dobar novi album. Miriše na album godine, a ako se dobro sećam i prošli mi je bio, tako da... ne posustaju. Negde sam napisao kako im fali neko remek delo u inače više nego dobroj diskografiji... Možda je ovo taj album, videćemo kad se malo slegne. Za sad sam prezadovoljan kako zvuči.

Posted

Ma tu su negde, nego mi je ovo baš leglo ko kec na deset. Ima malo više solaža nego obično, možda je za nijansu melodičnije, sviđa mi se i kako su saksofon uklopili u The Crimson Litany of Eternal Return. Početak te pesme, kad krene pevanje, mi je vrhunac albuma.

Izašlo je i ovo. Veze s black metalom nema, naravno, ali je dobar album.

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Od kad je minus to što je neko sposoban da napiše pamtljivu melodiju?! 😄
Meni samo sa svakim slušanjem raste jaz između ovog albuma i ostalih. Nije da nema dobre muzike ove godine, ali ovo mi je nešto posebno.

Posted (edited)

Odlicna je Nekyia. Nisam ocekivao nista jer mi se prethodna dva izdanja nisu svidela, a i sam Faustian Ethos mi je tu i tamo.

On 4/8/2025 at 10:17 PM, HellAwaits said:

Jebemumater, dokad više ovi ukucani bubnjevi u metalu?

Nisu nakucani, skroz ok zvuce. Jesu malo trigerovani ali ne bode mnogo usi.

Edited by dimmu1
Posted

Hmmm, da... U ovom slučaju ima smisla, svira na kompletu akrilnih školjki. One daju taj plastičan zvuk,

čak i u manje angažovanoj svirci.  Plus ovaj  dobaš, izgleda da je najmanje 7 inča dubine.

Kako god okreneš, mojim ušima ne prija previše peglanja bubnja, pa ni miksa celog benda. Još kad predrkaju master....