HellAwaits Posted April 8 Report Posted April 8 Skroman ali efektan doprinos Darje Kazimire. Moglo je još, da su mene pitali. Jebemumater, dokad više ovi ukucani bubnjevi u metalu? Quote
Miilos Posted May 12 Author Report Posted May 12 Uh što je dobar novi album. Miriše na album godine, a ako se dobro sećam i prošli mi je bio, tako da... ne posustaju. Negde sam napisao kako im fali neko remek delo u inače više nego dobroj diskografiji... Možda je ovo taj album, videćemo kad se malo slegne. Za sad sam prezadovoljan kako zvuči. Quote
HellAwaits Posted May 12 Report Posted May 12 Nikako da preslušam ceo, ali sudeći po singlovima, ne miriše mi na bolji od prethodnog. Quote
Miilos Posted May 13 Author Report Posted May 13 Ma tu su negde, nego mi je ovo baš leglo ko kec na deset. Ima malo više solaža nego obično, možda je za nijansu melodičnije, sviđa mi se i kako su saksofon uklopili u The Crimson Litany of Eternal Return. Početak te pesme, kad krene pevanje, mi je vrhunac albuma. Izašlo je i ovo. Veze s black metalom nema, naravno, ali je dobar album. 1 Quote
HellAwaits Posted May 13 Report Posted May 13 I ovo čeka slobodan dan. Očigledno se V.P. raspucao na sve strane, nek' nam je živ i zdrav! 🤘 Quote
Haos sam ja Posted June 30 Report Posted June 30 Odličan novi album zaista. Jeste melodičniji, epskiji i pompezniji nego prethodni ali zlo je i dalje prisutno u dovoljnoj meri. Quote
oʞɾoƃ Posted July 1 Report Posted July 1 Meni je prošli bio na ivici upravo zbog toga, ovaj mi je previše zagazio u te melodične vode tako da teška priča. Quote
Miilos Posted July 5 Author Report Posted July 5 Od kad je minus to što je neko sposoban da napiše pamtljivu melodiju?! 😄 Meni samo sa svakim slušanjem raste jaz između ovog albuma i ostalih. Nije da nema dobre muzike ove godine, ali ovo mi je nešto posebno. Quote
dimmu1 Posted July 9 Report Posted July 9 (edited) Odlicna je Nekyia. Nisam ocekivao nista jer mi se prethodna dva izdanja nisu svidela, a i sam Faustian Ethos mi je tu i tamo. On 4/8/2025 at 10:17 PM, HellAwaits said: Jebemumater, dokad više ovi ukucani bubnjevi u metalu? Nisu nakucani, skroz ok zvuce. Jesu malo trigerovani ali ne bode mnogo usi. Edited July 9 by dimmu1 Quote
HellAwaits Posted July 9 Report Posted July 9 Hmmm, da... U ovom slučaju ima smisla, svira na kompletu akrilnih školjki. One daju taj plastičan zvuk, čak i u manje angažovanoj svirci. Plus ovaj dobaš, izgleda da je najmanje 7 inča dubine. Kako god okreneš, mojim ušima ne prija previše peglanja bubnja, pa ni miksa celog benda. Još kad predrkaju master.... Quote
Recommended Posts