Jump to content

2024.03.15. *Zappa Baza, Beograd* Decapitated, Incantation, Nervosa, Kassogtha


Talvi

Recommended Posts

  • 1 month later...

Zamisli da si u metal bendu, zajeban lik/likusa, opasni stavovi, zajebana muzika, zajeban imidz, sviras brutalnu i nasilnu muziku i neko zapali cigaru, a ti mu kazes 'e jel mozes da ugasis izuzetno smo osetljivi na dim?' 🤣 Sta je sledece, moraju na bini biti perfektni uslovi da se performeri slucajno ne oznoje (da se sminka ne razmaze daleko bilo), masazice izmedju pesama da bubnjara/bubnjarku slucajno ne uhvati koji grcic. Osetljive su nogice kada se svira tako brzo..

Naravno da je normalno svuda u svetu kada su neki manji prostori i da se to podrazumeva ali zamisli da ti neki bend koji je u gore navedenom fazonu da takvu izjavu, koja je to komedija i dokaz kakvi ljudi sviraju tu muziku.
Jesam gledao Marduk/Ragnarok/Infernal War u Blue Hell-u u Budimpesti, nesto kasnije i Hornu u istom klubu koji je kao Dvoriste u Novom Sadu, ali jedno 3-4x siri, a iste visine sa nikakvom ventilacijom. Apsolutno nigde znak da je pusenje zabranjeno, a niko unutra nije ni cigaru zapalio. Kako se jedan bend zavrsi Madjari izadju napolje ispred kluba pa purnjaju, udju unutra za pola sata i gledaju sledeci bend i tako u krug.
Gledao i iste te bendove u drugim klubovima gde su se palile cigare samo tako, smrdeo dim i svuda je bilo istog ali za 12x koliko sam gledao Marduk do sada nisam jos doziveo da je neko od organizacije rekao da im smeta nesto i da su osetljivi na uslove u klubu. Ako ti takve stvari bas toliko smetaju onda sviranje te muzike nije za tebe, snimaj albume i sviraj u svojoj sobi. Danas su to cigare, sutra ce smetati nesto drugo.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...