VoivodBG Posted yesterday at 05:45 AM Report Posted yesterday at 05:45 AM Došao sam samo da kažem da se vreme poklapa sa večerašnjim nastupom. Blek metal samer vajbz bičiz! Quote
Chicken Little 420 Posted yesterday at 07:44 AM Report Posted yesterday at 07:44 AM 20 ulaz 21 Pazuzu Quote
VoivodBG Posted yesterday at 08:09 AM Report Posted yesterday at 08:09 AM Nego Novosadisti, koliko treba sada od ove Fabrike do nove stanice koja je kod tvrdjave? Quote
Mickey mouse Posted yesterday at 09:27 AM Report Posted yesterday at 09:27 AM Jel ima parking u blizini/ispred? Quote
Косати Ћелавац Posted yesterday at 11:43 AM Report Posted yesterday at 11:43 AM 3 hours ago, VoivodBG said: Nego Novosadisti, koliko treba sada od ove Fabrike do nove stanice koja je kod tvrdjave? Нема станице код Тврђаве ако мислиш на воз. Пешке 60-90 мин. Бус број 9 хваташ код Ж станице, идеш до Меркатора (можда 15-20 мин), па 10 мин пешке ка Дунаву. Карта код возача је типа 100+ дин. 2 Quote
Berliner Posted 19 hours ago Report Posted 19 hours ago otprilike. svakako jedan od upecatljivijih koncerata u mom zivotu Quote
Haos sam ja Posted 13 hours ago Report Posted 13 hours ago Čudan odnos imam sa ovim bendom, pola nastupa imam utisak da su ozbiljna šminka i slabo me šta tu impresionira jer u mojoj knjizi jebo bend kome je zapravo najvažniji lik klavijaturista (onaj finski Bam Margera) i kome su sintovi glavni supstrat, a pola nastupa ipak mislim da su strašan bend i totalni unikat. Bis je naročito pokidao. Svakako su bend koji nipošto ne treba gledati strejt, a ja sam sinoć bio tek na 2 piva u krvi, velika razlika u odnosu na prethodna 2 puta kad sam ih gledao i kad su me odmah ubacili u trans. Na suvo to ide malo teže. U onoj Fabrici moraju nešto da urade po pitanju ventilacije i dotoka vazduha, sinoć je bio svežiji dan i nije bila velika gužva u publici pa je opet bilo kao u gasnoj komori. 25e cd? Mislim da to još nisam video na koncertima kod nas. Sve u svemu, svetska klasa bend ko je spreman da upadne u trip. 2 Quote
kuruz Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago poslednja pesma baš ostavila strašan utisak, najviše na onom delu kad je zamračeno svetlo idealna za zatvaranje cena diskova sprdačina, iz principa se ne kupuje za te pare doduše, poslednji album je bio u digi varijanti koja na Discogsu košta 40 evra, but still ona zavesa desno je mogla da se pomeri i da uđe vazduh, jer je tu bilo otvoreno, ali kapiram da je zbog atmosfere bila navučena na Exodusu je bila sklonjena i bilo je vazduha dok nije krenula šutka odlično veče sve u svemu Quote
Mickey mouse Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago U pravu je Haos,bilo bi top da smo svi bili udrogirani:) ovako,sa 1 pivom i par kiselih voda to nije to. Ma,odlično je bilo,mada na momente ume da bude zamorno.A opet na momente bude najbolji band ikad. Ta Fabrika bi bila super prostor da ima ventilaciju Ne kapiram da sve središ top,a da "zaboraviš" ventilaciju.Zvuk je bio odličan,wc super,ima parking ispred,ne'amo ovako nešto u Bgd. Šankerica vrh,dodajem jednu zvezdicu na ocenu koncerta zbog kike. Merch odličan,ali preskup i to bezobrazno. Poseta solidna,ne znam ni sam koliko sam očekivao,ali je bilo solidno. U povratku sam kao debil pustio navigaciji da me vodi pa sam po najgoroj kiši ikad putovao "najbržim putem" preko Karlovaca,Beške i ostalih vrh lokacija.Džizs. Quote
Baal Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago pokidali su baš, odličan zvuk je bio oznojio sam se kao svinja, to je malo pokvarilo utisak, baš je nepostojeća ventilacija Quote
Recommended Posts