Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kao i uvek - separate the art from the artist.

Mene boli kurac, ja slušam i Peste Noire, Nokturnal Mortum i Arghoslent sa jedne strane (slušao bih i Burzum kad bi bila dobra muzika), kao i Refused, Propagandhi i gomilu levičarskog panka i metala sa druge strane. I uvek će tako biti, šta god mi se svidi, ne mareći za ideološke etikete. Nisam lud da se ograničavam na tom polju i da slušam samo ono što je ideološki podobno, mrzim cenzuru u svakom obliku.

A privatno, normalno da je stvar zdravog razuma ne biti na istoj ideološkoj strani sa nacionalističkim svinjama i belosvetskim šešeljima.

• Like 3
Posted

Još samo ovo i ja se odjavljujem iz ove polemike - Thou je strašan bend, uživo ubijaju, a imaju i vrhunske tekstove koga zanima taj deo. Ko dođe, neće se zajebati sigurno.

• Upvote 2
Posted
13 hours ago, Havočka said:

xDDDD šta je "izvinjavali se zbog steelfesta"

Steelfest ti je festival vecinom black metal bendova u Finskoj. Pre par godina je bio pokret nekih Americkih botova sa laznim nalozima (nesto tipa kao SNS kod nas kada botuje na Fejsbuku) koji su pretili da ce bojkotovati festival i trazili otkazivanje istog jer su godinama u nazad, a i tada bili bendovi na lajnapu koji su bili ili su imali veze u proslosti sa Nacizmom ili ljudima koji podrzavaju taj pokret.
Tu je doslo do povlacenja odredjenih bendova koji su se izvinjavali svojoj publici sa razlozima 'nismo znali za to, nismo gledali ko je sve u line up-u, nacizam fuj pi kakano, molimo oprostite nam da mozemo dalje da sviramo, a da nas ne bojkotujete'. U strahu da ce imati problema na buducim bukiranjima i biti obelezeni kao crne ovce jer ako sviraju tu u ocima Americkih Anti-Fa botova oni su onda takodje Nacisti, nekoliko bendova je opralo ruke od cele situacije.
Festival je tada odrzan, kao i svake godine. Ubacili su zamenske bendove, tipa Nargaroth se sam javio da bi veoma voleo da tu svira i naravno posle nisu imali problema zbog te izjave.
U sustini sta reci kada zivimo u vremenu gde ti dodje neko sa drugog kraja planete i kaze da ce da bojkotuje tvoju muziku/festival jer ga ona vredja (a pri tom se predstavljaju kao ljudi koji slusaju slicne zanrove metal muzike koji su poprilicno ekstremni u zvuku i tematici).
Jebeno je vreme u kome zivimo, veoma jebeno.

• Like 1
Posted
13 hours ago, Haos sam ja said:

A privatno, normalno da je stvar zdravog razuma ne biti na istoj ideološkoj strani sa nacionalističkim svinjama i belosvetskim šešeljima.

Apsolutno, kao i protiv Nataša Kandić svetskih i sličnog šljama koji otkazuju Celeste što sviraju po Rusiji npr. 

• Upvote 2
Posted
11 hours ago, Mickey mouse said:

Valjda će uspeti sa Surčina da se dobace majku mu...

Thou>>>>>protest

zar nisi ti kukao najvise sto su Bohren svirali kad je bio generalni strajk?

• Like 8
  • Upvote 1