Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.3k
  • Views 398.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_509345

Sa zakasnjenjem icon_mrgreen.gif: Preksinoc u Voodoou odlican night. Bilo je bas mnogo ljudi, skoro da je bila guzva. Skoro da ne pamtim ovako dobar night u Voodoou. Pozdrav svima koje sam video (to je izgleda moderno icon_biggrin.gif).

comment_509563

jest ok u vudu-u. mada s vremena na vreme me smaraju one devojke sto zaboravljaju da je to ipak kafe, te vrte onim kosama kao ventilatori...

da ne pricam kako su van svakog ritma, te kako takvo mlataranje moze biti u najbolju ruku smesno...

muzika ok... ja ionako bio umoran te popio malo vise pa mi ni him par puta nije smetao.

comment_509653

icon_cry.gif  icon_cry.gif  icon_cry.gif  Ali ja sam htelaaaaa  icon_cry.gif  da ostanem  icon_cry.gif  icon_cry.gif

/me daje Ivani kutiju roze maramica sa srcima i jednu veliku cokoladu sa lesnikom, u nadi da ce spreciti poplavljivanje foruma suzama (i njeno banovanje, zbog spamovanja).

icon_biggrin.gif

comment_509758
jest ok u vudu-u. mada s vremena na vreme me smaraju one devojke sto zaboravljaju da je to ipak kafe, te vrte onim kosama kao ventilatori...

da ne pricam kako su van svakog ritma, te kako takvo mlataranje moze biti u najbolju ruku smesno...

muzika ok... ja ionako bio umoran te popio malo vise pa mi ni him par puta nije smetao.

actually samo 2 puta, wicked game i right here in my arms...

comment_509837

da li vise ima smisla pisati "utiske" iz KST-a petkom... icon_uhoh.gif

pa, ajde cisto da ispostujem tradiciju:

POISON pushten u bashti u 2:45. urlik PATETIKA je ovog puta bio delo mojih glasnih zica (potpomognut ostatkom prisutnih). nekoliko minuta kasnije (oko 2:56) POISON pushten i u klubu. znaci uvedena je i repriza.... icon_confused.gif

upoznah jos nekoliko ljudi sa foruma koje ranije nisam znala uzivo. ph34r.gif

sasvim prijatna noc. pitam se zasto sam je opet provela u kst-u icon_uhoh.gif

Edited by Ater Angelus

comment_510040

Sinoc u KST-u kao kod kuce - pivo mlako, ekipa odlicna. icon_mrgreen.gif Muzika ista ali nije ni bitno, odavno ne dolazim u KST da bih cuo nesto novo... I da, dosta namrgodjenih klinaca u crnom, i drago mi je zbog toga. Volim da ih vidim, bar negde. icon_razz.gif

Edited by TtuEd