Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.3k
  • Views 398.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_510069

KST sinoc... bolje nego prosli put... zika je bila malo bolja... cuo sam par pesama uz koje sam propisno ispozirao. Onda sam se u 3h nesto smorio... umor valjda... sve u svemu bolje nego prosli petak. Inace dva puta vec za redom idem petkom u kst icon_uhoh.gif

comment_510432
Pardonnez-moi, ali kakva je generalna situacija sa night-ovima u Beogradu, kada i gde se odrzavaju? Ko pusta muzika, kakvu, i kakva je atmosfera? Ima li guzve? Kakve su cene?

Khm khm.

Dosta pitanja za sada.

zavisi sta slusas, ali recimo ovako:

KST svaki drugi utorak ide gothic, u glavnom metal zvuk, stevie

KST ponekad utorkom ide electro, goxy i bogi

VooDoo svaka sreda ide gothic, metal, stevie

van leta, nedeljom na akademiji (mislim da je svake druge) ide electro, gavra

ponekad se smisli da pusti i gothic rock

kriticar, petkom, gothic, metal, ne znam ko je dj, ali lepo slaze one mp3-jke

najcesce nema guzve, a ako je bude nema pravila. cene pica su u akademiji i voodoo-u nesto klempavije, ali sta da se radi. ufur za voodoo i kriticar je dz, za KST je 80, a u akademiji nekih 100, ako se ne varam.

comment_510437

Da i josh da dodam da i za kst i za akademiju mozes izvaditi clanske karte. Uz clansku kartu ksta ulaznica za svako vece te onda staje 60 dinara, a na neke specijalne veceri mozes uci i besplanto, dok seznoska clanska karta za akademiju staje 500 dinara, sa kojom je ulazak dzabe, a picha neshto jevtinija (duplo ako se ne varam). Imajuci u vidu da je ulaz na akademiju 100 din (minimun, ponekad i vishe), ukoliko nameravas cesto da posecujes klub veoma se isplati izvaditi clansku kartu, naravno, na pocetku sezone, a ulaz na akademiju leti je inache uglavnom dz za svaki night.

comment_510881

Bio sam sinoc u kst-u na osamdesetim... znaci grozno, smor, smor i s m o r. Sta li je vama tamo interesantno stvarno mi nije jasno. Ovo mi je prvi i poslednju puta da idem na to sranje. Smorio sam se najgore a pritom platio kartu 100 din. a ostao sat vremena wallbash.gifno.gif

comment_511209

propustio sam prosli night, a pretprosli je bio prilicno... atipican (oh, shadows, kakav politicki korektan izraz)... i sta sad, stivi ili rokanje? ma nije bitno, ionako nemam sta pametnije da radim, a ako bude rokanje, odslusam wake me up, can't wake up, save me!, nadjem nesto debelo u spavacici, stojim na bini i drzim doticni entitet da ne padne, a onda posle poziranja odem kuci...