November 1, 200420 yr comment_592020 pa tomi fartassma,tko bi bio drugi ima jos slika btw linkovi su: http://www.cmar-net.org/galleryphp/album38 http://www.phantasmagoria93.com/mortiis.htm btw jucer halloween... numetal,punk i gothic od prije 8g... sad sam toliko deprimirana da vise uopce nemam volje izic van ovdje Edited November 1, 200420 yr by mor+icia
November 1, 200420 yr comment_592071 Samhain je bio cool uprkos toplom vremenu. Kod Gavre je bilo standardno. Kao i kod Steve, koji me je doduše iznenadio time što je pustio Der Tanz der Schatten.
November 1, 200420 yr comment_592126 a playlist? mozda kakve fotke? Ljudi su se bas slikali.Valjda ce neko staviti slike ovde.Bilo je odlicno.Ljudi su bili ok,ali imalo je i veoma cudnih.Ispred me startovala neka drogirana lujka.Uh!!!!!!Gavra je pustao odlicnu muziku,ali nisam imao mesta ni da stojim,a kamoli da igram!!!BILO JE UZASNO VRUCE!!!!!!!!!!
November 1, 200420 yr comment_592131 isto,osim sto se tice muzike.kod nas bijase ocajno iako bi nas Lestate vjerojatno uzivao
November 2, 200420 yr comment_592339 posto je stivi u malom klubu pustao gothic i sl. ja se nisam bavio time te je playlist od sinoc izgledao ovako: nin-something i can never have diary of dreams-babylon in strict confidence-au milieu des anges front242-operating track deine lakaien-dark star diorama-e minor diary of dreams-amok wolfsheim-the sparrows and yhe nightingales deine lakaien-reincarnation cure-world in my eyes project pitchfork-souls malaise-else blutengel-soul of ice wumpscut-deliverance diorama-advance and one-get you closer deine lakaien-into my arms informatik-a matter of time culture kultur-no dogma apoptygma berzerk-unicorn kmfdm-megalomaniac nin-sin nitzer ebb-join in the chant daf-der sheriff in strict confidence-engelstaub decoded feedback-phoenix john carpenter-HALLOWEEN(theme) diorama-hla schiller mit heppner-i feel you deine lakaien-where you are brudershaft-forever assemblage23-skin covenant-call the ships to port blame-space hulk evolution ivory frequency-today neurotic fish-skin suicide commando-cause of death suicide laibach-tanz mit laibach rammstein-mein teil(there are no guitars mix) front242-headhunter 2000 icon of coil-acces & amplify neurotic fish-bomb pulcher femina-scream & die seelenkrank-meister der verbotenen traume diorama-howland road diary of dreams-chemicals wumpscut-wreth of barbs vnv nation-kingdom angels and agony-forever apoptygma berzerk-114 bpm culture kultur-promised land blues lights of euphoria-true life plastic-home claire voyant-love the giver project pitchfork-timekiller die form-masochist das ich-destillat blutengel-seelenschmerz in strict confidence-closing eyes wumpscut-soylent green tactical sect-faded prophecy kmfdm-megalomaniac(ponovo na mnogobrojne zahteve) nin-head like a hole culture kultur-no surrender assemblage23-opened vnv nation-epicentre covenant-dead stars diorama-device suicide commando-hellraiser assemblage23-let me be your armor vnv nation-beloved pulcher femina-dark clouds diorama-hla(ponovo iz istog razloga) diary of dreams-curse wolfsheim-heroin she said(ernst horn remix)
November 2, 200420 yr comment_592341 jako dobro,zadovoljna sam! tj nisam jer nisam bila tamo Gavra,hvala ti opet
November 2, 200420 yr comment_592366 super je bilo na DR ( Samhain ) ali je unutra bilo pakleno vruce
November 2, 200420 yr comment_592803 isto,osim sto se tice muzike.kod nas bijase ocajno iako bi nas Lestate vjerojatno uzivao verovatno i bih, ali sam se nauzivao na samhainu. trebalo je tomi kod nas da sljaka, ali vise srece sledeci put. stevin program standardno dobar, u akademiji standardno prevruce... moja lista od 18 do 22h standardno savrsena!
November 2, 200420 yr comment_592833 verovatno i bih, ali sam se nauzivao na samhainu. trebalo je tomi kod nas da sljaka, ali vise srece sledeci put. stevin program standardno dobar, u akademiji standardno prevruce... moja lista od 18 do 22h standardno savrsena! hahah vise srece iduci put jao jao da si cuo playlist ne bi to rekao,ja nisam cula Hima u tih 3h kolko sam bila gore btw ajde daj ti svoj playlist
November 3, 200420 yr comment_593075 ja nisam posecivala ovaj sajt dugo al mi patrik rekao da nema vise gothic najtova u bg-u...ali....patrik nego....ZA je za ZAbavni zur NJE je NJEgova originala fora kad pevamo na moru duuur aaaa a a aaa a a aaa a a a aaaaa
November 3, 200420 yr comment_593374 Eto, ja sam se malo maknula iz Zagreba u Ljubljanu (Sloveniju) za Halloween, i bilo je odlicno. Od old school gothica i 80's hitova do industriala i futurepopa; od 22 do 06 ujutro. Slike imate tu: http://epsax.homedns.org/webpod/Haloween/index.htm a evo i mene http://epsax.homedns.org/webpod/Haloween/h...8%20(Large).jpg (ovo crno-rozo )
November 3, 200420 yr comment_593412 Samo da svima mahnem i predstavim se, iako mi se cini da je to vec ucinjeno umjesto mene... Cura u bijeloj krinolini s cilindrom s Mortiisa
November 3, 200420 yr comment_593414 Samo da svima mahnem i predstavim se, iako mi se cini da je to vec ucinjeno umjesto mene... Cura u bijeloj krinolini s cilindrom s Mortiisa Pozdrav & welcome.
November 3, 200420 yr comment_593537 Eto, ja sam se malo maknula iz Zagreba u Ljubljanu (Sloveniju) za Halloween, i bilo je odlicno. Od old school gothica i 80's hitova do industriala i futurepopa; od 22 do 06 ujutro. Slike imate tu: http://epsax.homedns.org/webpod/Haloween/index.htm a evo i mene http://epsax.homedns.org/webpod/Haloween/h...8%20(Large).jpg (ovo crno-rozo ) Slovenci nisu normalni.Oni su u nekom polu-naci-fazonu!Ah,da.Bili su oni pod Nemcima nekad.Mogu da zamislim kako vam je dobro bilo.Sledece godine cu i ja mozda do Ljubljane!Dosao bi i u Zagreb,ali......!Mozda za par godina Edited November 3, 200420 yr by Woodcutter
November 4, 200420 yr comment_594491 Nista mi se ne svidja taj Helloween u Sloveniji-2 malo "ekstremnije" obucene osobe a ostali u patikama i trenerkama Mozda su im to maske Plus ambijent aka ruinirani klub KSTa. U svakom slucaju, mnogo su ruzni Mi i ako pozerisemo, bar do jaja izgledamo pri tome Edited November 4, 200420 yr by Double Fire
November 5, 200420 yr comment_594786 playlist by lestate: 1. NIN - Hurt (Live) 2. Over Dream - Heart-Attack (Underwater Version) 3. Autumn Clan - Here Comes The (Autumn) Rain Again 4. Beyond Surface - From The Mountain 5. Alice In Chains - Would? 6. Anathema - Empty 7. Amorphis - My Kantelle 8. Rapture - Enveloped 9. My Dying Bride - For You 10. Opeth - Face of Melinda 11. Hypocrisy - Untill The End 12. Sentenced - Nepenthe 13. Moonspell - Full Moon Madness 14. Rain Paint - Sleeping Beauty 15. HIM - Borellus 16. Katatonia - Ghost of The Sun 17. Anathema - A Dying Wish 18. Pink Floyd - Hey You 19. Tool - Sober 20. Deftones - Change 21. Black - Everything's Coming up Roses 22. Consecration - Emotion 23. Greyswan - We'll Never Be 24. The Gathering - Marooned 25. To/Die/For - Lacrimarum 26. For My Pain - Queen Misery 27. Lake of Tears - So Fell Autumn Rain 28. HIM - Salt in Our Wounds (Thulsa Doom Version) 29. Charon - Morrow 30. Paradise Lost - Rapture 31. My Dying Bride - Your River 32. Anathema - Far Away 33. Empyrium - Autumn Gray Views 34. Cathedral - Autumn Twilight 25. Candlamass - Solitude 26. Saturnus - Christ Goodbye