April 21, 200520 yr comment_771658 A? Nisam ni znala za to. Objasni. Bilo valjda pre 3-4 god... Ili tako nesto... I Assemblage 23...
April 21, 200520 yr comment_771669 E jebi ga sad, 4 godine... Bilo je 2003 koliko se secam, trebao sam da idem ali nista od toga nije bilo.
April 21, 200520 yr Author comment_771675 U To Ime: Jel' bio neko, svojevremeno, na Culture Kultur, u Subotici [ili gde vec]?! Kad su vec potezali iz Spanije, da li mislite da bi dosli i u Majur?! Cuo sam da ih tamo vrlo vole: "Dovedite nam BlutEngel, ili, makar, ponovo Crux!" Да, тада је био неки електро фестивал. Прије 3 и по године, чини ми се.
April 21, 200520 yr comment_771680 Bilo je cool sino��‡ . Naro��ο�½ito sam se obradovao Achtung!u koji sam ispo�•�…tovao jo�•�… jednim neuroti��ο�½nim i neuravnote�•��enim plesom . �•Β ta je ona stvar na nema��ο�½kom ��ο�½iji refren zvu��ο�½i kao ruski narodnjak ? jah, nije bilo loshe , bash sam se lepo izdjuskala... ...nije bilo neshto ljudi a i atmosfera mi je bila malo tunjava, no , pred kraj nighta je bilo super , pushtala se fina melodichna muzika... ...Sacrifice se tu uopshte nije uklopio ...shteta shto nije bilo Fieldsa
April 22, 200520 yr comment_771757 usput, zaradio sam i stomacni virus... join the club btw...dolazim u ponedeljak, nagovorila me Angelica
April 22, 200520 yr comment_771761 taman me podseti da javno podsetim ljude da je u ponedeljak gothic + extreme u akademiji.
April 22, 200520 yr comment_771861 Kako to da sinoc nije bio let there be rock?! Zar nije na svake 2 nedelje u Demiji,a bio je 7.4,tako da...Morala sam na Nu metal u KST...definitivno mi to ne lezi,mada je bilo par interesantnih stvarcica.POZ
April 22, 200520 yr comment_771882 ...mada je pivo pomoglo u pravljenju atmosfere ,a definitivno i nase "pevanje" u Vukovom parku... @Gotze Nemas pojma shta si propusato,kakav kvartet...AgroSale kao glavni vokal,Savic kao textopisac,a ja i drugi Marko kao prateci vokali...Sad mi je jasno zasto je park bio prazan @DJ-evi Gavra&Lestate Jel neko od vas mozda nabavio novu Lacrimosu,da nam pusti na svom najtu..?Trep,trep?
April 22, 200520 yr comment_772240 nein, ali mozda bogi jeste. sa druge strane, uposlicu nekog da mi skine sa neta ko ima kabl.
April 22, 200520 yr comment_772343 nein, ali mozda bogi jeste. sa druge strane, uposlicu nekog da mi skine sa neta ko ima kabl. don't look at me
April 22, 200520 yr comment_772383 Jedino shto ne volim kod night-ova je ishchekivanje istih...to me stvarno ubija...Inache najvishe volim Gavrine night-ove gde ne znam kad se nisam dobro provela...ali dochekati tu svaku drugu nedelju... oh,well...bar ima shta da se cheka
April 23, 200520 yr comment_772426 join the club btw...dolazim u ponedeljak, nagovorila me Angelica ...i ja sam!!! btw. ne dolazim u ponedeljak; nije bilo angelice... da me nagovori...
April 23, 200520 yr comment_772444 dobro, dobro, davi.de, ne hvalis se svojim electro projektom?! Hit-single Realm, ovamo-onamo?! Valja, valja, sve valja... samo, izdao si pokret!! Not all vampires suck blood, not all of them die for love!!
April 23, 200520 yr comment_772445 ...i ja sam!!! btw. ne dolazim u ponedeljak; nije bilo angelice... da me nagovori... Eh...a shta li cesh kad lestate pusti neku od tvojih omiljenih, kao shto ume, a ti kuci...blenesh u prazno... pa zalosno pregledavash playlist... Evo ja te nagovaram
April 23, 200520 yr comment_772446 Not all vampires suck blood, not all of them die for love!! Kad smo vec kod toga...vecheras je Full Moon Madness!!!!!!
April 23, 200520 yr comment_772918 Ova nedelja ce biti super!!! Prvo ovo u Demiji u ponedeljak,pa Voodoo sreda,pa AKO BUDE let there B grock u cetvrtak,pa petak Ben Hur,nedelja GAVRA,a onaj ponedeljak...to najvise cekam SPECIAL AH,MI NOCNE PTICE...
April 23, 200520 yr comment_773125 ...mada je pivo pomoglo u pravljenju atmosfere ,a definitivno i nase "pevanje" u Vukovom parku... @Gotze Nemas pojma shta si propusato,kakav kvartet...AgroSale kao glavni vokal,Savic kao textopisac,a ja i drugi Marko kao prateci vokali...Sad mi je jasno zasto je park bio prazan @DJ-evi Gavra&Lestate Jel neko od vas mozda nabavio novu Lacrimosu,da nam pusti na svom najtu..?Trep,trep? Zar nova Lacrimosa ne izlazi tek 2. maja?
April 23, 200520 yr comment_773151 Ova nedelja ce biti super!!! Prvo ovo u Demiji u ponedeljak,pa Voodoo sreda,pa AKO BUDE let there B grock u cetvrtak,pa petak Ben Hur,nedelja GAVRA,a onaj ponedeljak...to najvise cekam SPECIAL AH,MI NOCNE PTICE... U četvrtak je Stevin najt. (Samo ne kapiram zašto izigravam surfujuću reklamu kad na kraju verovatno neću ni otići ).
April 24, 200520 yr comment_773242 TNX4info,saznala sam,gothic, gothic i samo gothic,nikada dosta Jel neko zna da li su u subotu 80-te u KSTu?
April 24, 200520 yr comment_773274 Zar nova Lacrimosa ne izlazi tek 2. maja? Da,u pravu si...na sajtu je pisalo o desavanjima u aprilu - izlasku albuma,al tek 2.5.ce doci medju nas smrtnike...oh well,god damn it.
April 24, 200520 yr comment_773404 TNX4info,saznala sam,gothic, gothic i samo gothic,nikada dosta Jel neko zna da li su u subotu 80-te u KSTu? Kako je krenulo verovatno će i Bogi u petak puštati muziku u malom klubu . Jesu.
April 24, 200520 yr comment_774010 Kao shto vetj rekoh - gothic u nashem gradu postade totalni mainstream - nightova na sve strane S druge strane veoma je zalosno shto druge scene tipa hcpunk, numetal, grunge i sl. i dalje ostadoshe u maltene totalnom mraku Nadam se da ce se i na tome poraditi, pa da i ostali imaju gde da izlaze!! Edited April 24, 200520 yr by Sentinel
April 24, 200520 yr comment_774024 Kao shto vetj rekoh - gothic u nashem gradu postade totalni mainstream - nightova na sve strane S druge strane veoma je zalosno shto druge scene tipa hcpunk, numetal, grunge i sl. i dalje ostadoshe u maltene totalnom mraku Nadam se da ce se i na tome poraditi, pa da i ostali imaju gde da izlaze!! slazem se...i da bude vise 60tih,70tih,80tih,let there b rocka...