Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.6k
  • Views 194.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2754142

Razumem ja i godine i sve što ide uz to, evo ja prvi nikad ne nosim majce bendova itd. doduše nikad nisam ni nosio, ali svakodnevni imidž je druga stvar. Kad bi Marduk izlazili ovakvi na binu, ne verujem da bih išao da ih gledam. Ove čim ih vidim znam da nisu u stanju da ikad više snime dobar (black metal) album.

comment_2754144

@Miloš: Nikad nisu ni tvrdili da hoće to da urade.

Pa odvratno je kad imas samo jedan odatle svakako, sa sve rednim brojem :D

Nabavio sam taj jedan i zabatalio svaku jurnjavu dalje, glomazni su i nepraktični.

Edited by Grobodan

comment_2754147

@Miilos: scenski nastup nema nikakve veze s tim da li bi bili u stanju da snime dobar black metal album, ali to niko i ne dovodi u pitanje, niti ocekuje.

Poenta je da budu svoji, slede svoje instinkte, piju sprajt, isto sada kao i kad su bili mladunci od 17 godina, a ne da se nasminkaju i izvrse sotonji obred da bi udovoljili publici koja tako nesto ocekuje. Napravili ljudi koncert, svira se Eclipse, ko voli, nek izvoli, ko 'oce crnu misu, imao je Watain :mhihi:

Tako sam se ja razocarao grdno kad sam sa 13-14 godina slusao kako Dani na Eleven Burial Masses kaze "thank you for being here tonight... and making this evening... so fucking special!" :P

comment_2754149

Iskreno i ja volim kad black bendovi furaju taj imidž (jedan od niza razloga zašto je Watain najbolji black metal bend danas) ali realno je malo pederski očekivati od matorih ljudi da rade stvari zbog tvoje zabave koje lično prezireš i nikad ih ne bi uradio.

comment_2754165

A ja mislio pricas black metal + fudbal okviri

Watain nikad nije bio najveci niti ce to biti, mogu da budu samo najveci pozeri i lozane.

Gorepomenuti Marduk je jedno 16 i po puta veci od njih, ako gledamo bendove koji i dalje postoje i rade.

comment_2754174

A ja mislio pricas black metal + fudbal okviri

Watain nikad nije bio najveci niti ce to biti, mogu da budu samo najveci pozeri i lozane.

Gorepomenuti Marduk je jedno 16 i po puta veci od njih, ako gledamo bendove koji i dalje postoje i rade.

Demon prica realno.