Posted September 1Sep 1 comment_3117554 SUNN O))) for the first time in Serbia!SUNN O))) formed in Los Angeles in 1998, with core members Stephen O’Malley and Greg Anderson. For over 20 years, they’ve challenged musical norms by synthesizing drone, noise, metal, minimalism, and maximalism, while remaining committed to volume, density, and weight.SUNN O)))’s live performances are legendary, characterized by immense sound pressure and immersive experiences in diverse venues worldwide.Tickets available on atomagency.liveEARLY BIRDS 3900 RSDGENERAL ADMISSION 4400 RSDPRICE AT THE DOOR 4900 RSD Edited September 15Sep 15 by Talvi Report
September 1Sep 1 Author comment_3117562 Reče azal Gruzijci. Ko će koga, ako ne svoj svoga. Gde da uzmem neke vrhunske čepove beše za uši da mi ne izazovu tinitus? Report
September 2Sep 2 comment_3117573 Shoshin Duo nije nekakva predgrupa, vec oni kao duo nastupaju pd tim imenom : "Sometimes when the band performs live only with its two founding members, it does so under the name Shoshin Duo. This is not an independent project or entity as the shows use the Sunn O))) name too."Nisam to znao, vec sam pokusao da vidim koja je to predgrupa, pa sam tako naletio na ovaj info na metal arhivi. Report
October 16Oct 16 Author comment_3118676 Lažu nas Gruzijci. šta nam rade.Svakako digitalna Sun O))) Shoshin Duo džomba sam jasass Report
3 hours ago3 hr Author comment_3118860 mjetal.Stajao sam u prvom redu blizu bine, u prvih par minuta, pada jedna osoba na pod sa moje desne strane. Rekoh sebi, SUNN O))) 1: publika 0. Koliko li će ih još pasti. Publika šarenolika, većinom Rusi, mada, moram skinuti kapu, dosta naših ljudi. Ovih u godinama što su ih i slušali kada je bilo vreme.Počeli uvod sa Venom live nastupom, i svaki put sekli delove kada krenu pesme i vraćali na njihove besede. Čitav performans je trajao sat i dvadeset minuta. I sve što ste čuli, ili osetili je istina.SUNN O))) bi komotno mogli da pretvore svoj zvuk u oružije. To toliko jako drobi da vam prvo ispomera creva, a kasnije prelazi na ostale delove tela, mišiće, noge, ruke i osetaće borbu sa tim levijatanskim zvukom.Posle prvih desetak minuta smo otišli do tonca, i tu su počeli da izbacuju neki najgadniji "braon" zvuk koji me je štipnuo za čuku. Jednostavnije mi bilo da odem odmah iza tonca i smanjim patnju, ali nije bilo efekta zvuk je bio jači od prostora i publike i orobio je većinu.Ako mogu da skinem još jedan bitan "bend" sa liste koncerata, mogu slobodno reći misija završena. Ali da mi neko ponudi kartu za džabe, samo bih rekao preskačem. Eventualno da je bio Attila sa njima, pa da se i nateram da odem drugi put. Ovako spori rifovi koji razbucavaju sve živo i nemrtvo, efektivno osvetljenje i dimna mašina koja vam daje osećaj nećeg onostranog.Najbliži događaj buđenja Ktulua iz mračnih dubina. Report
3 hours ago3 hr comment_3118861 brutalno ocistili mi se sinusi, a ako sam imala kamen u bubregu sad više nemamkakva magla, ne vidiš svoj pupakbrutalnoobožavam dragstor obožavam ljude sve (koji shot @VoivodBG- giaa moze samo da sanja da dozivi da bude ovako fotkan, bravo) Report
3 hours ago3 hr comment_3118862 ja sam ih gledala pre 10ak godina na brodu i iskreno... nisam znala tad sta gledam, bilo mi je sokantno i neverovatno; strasno sam se plasila da cu da ogluvim i da se ispovracam i takve stvarisad kad sam otkrila neke druge stvari (jogu i trening primarno))), potpuno mi je jasno da je neophodno za mene da idem na sunn uredno i redovnokakvo iskustvopulsira mi lobanja Report
3 hours ago3 hr comment_3118863 inace, voivod je naveo netacan redosled drobljenja, prvo drobi nozdrve, usne skoljke, pa onda nadlaktice pa podlaktice, pa grkljan i tek onda konacno zeludac i creva Report