Posted September 1Sep 1 comment_3117554 SUNN O))) for the first time in Serbia!SUNN O))) formed in Los Angeles in 1998, with core members Stephen O’Malley and Greg Anderson. For over 20 years, they’ve challenged musical norms by synthesizing drone, noise, metal, minimalism, and maximalism, while remaining committed to volume, density, and weight.SUNN O)))’s live performances are legendary, characterized by immense sound pressure and immersive experiences in diverse venues worldwide.Tickets available on atomagency.liveEARLY BIRDS 3900 RSDGENERAL ADMISSION 4400 RSDPRICE AT THE DOOR 4900 RSD Edited September 15Sep 15 by Talvi Report
September 1Sep 1 Author comment_3117562 Reče azal Gruzijci. Ko će koga, ako ne svoj svoga. Gde da uzmem neke vrhunske čepove beše za uši da mi ne izazovu tinitus? Report
September 2Sep 2 comment_3117573 Shoshin Duo nije nekakva predgrupa, vec oni kao duo nastupaju pd tim imenom : "Sometimes when the band performs live only with its two founding members, it does so under the name Shoshin Duo. This is not an independent project or entity as the shows use the Sunn O))) name too."Nisam to znao, vec sam pokusao da vidim koja je to predgrupa, pa sam tako naletio na ovaj info na metal arhivi. Report
October 16Oct 16 Author comment_3118676 Lažu nas Gruzijci. šta nam rade.Svakako digitalna Sun O))) Shoshin Duo džomba sam jasass Report
16 hours ago16 hr Author comment_3118860 mjetal.Stajao sam u prvom redu blizu bine, u prvih par minuta, pada jedna osoba na pod sa moje desne strane. Rekoh sebi, SUNN O))) 1: publika 0. Koliko li će ih još pasti. Publika šarenolika, većinom Rusi, mada, moram skinuti kapu, dosta naših ljudi. Ovih u godinama što su ih i slušali kada je bilo vreme.Počeli uvod sa Venom live nastupom, i svaki put sekli delove kada krenu pesme i vraćali na njihove besede. Čitav performans je trajao sat i dvadeset minuta. I sve što ste čuli, ili osetili je istina.SUNN O))) bi komotno mogli da pretvore svoj zvuk u oružije. To toliko jako drobi da vam prvo ispomera creva, a kasnije prelazi na ostale delove tela, mišiće, noge, ruke i osetaće borbu sa tim levijatanskim zvukom.Posle prvih desetak minuta smo otišli do tonca, i tu su počeli da izbacuju neki najgadniji "braon" zvuk koji me je štipnuo za čuku. Jednostavnije mi bilo da odem odmah iza tonca i smanjim patnju, ali nije bilo efekta zvuk je bio jači od prostora i publike i orobio je većinu.Ako mogu da skinem još jedan bitan "bend" sa liste koncerata, mogu slobodno reći misija završena. Ali da mi neko ponudi kartu za džabe, samo bih rekao preskačem. Eventualno da je bio Attila sa njima, pa da se i nateram da odem drugi put. Ovako spori rifovi koji razbucavaju sve živo i nemrtvo, efektivno osvetljenje i dimna mašina koja vam daje osećaj nećeg onostranog.Najbliži događaj buđenja Ktulua iz mračnih dubina. Report
16 hours ago16 hr comment_3118861 brutalno ocistili mi se sinusi, a ako sam imala kamen u bubregu sad više nemamkakva magla, ne vidiš svoj pupakbrutalnoobožavam dragstor obožavam ljude sve (koji shot @VoivodBG- giaa moze samo da sanja da dozivi da bude ovako fotkan, bravo) Report
15 hours ago15 hr comment_3118862 ja sam ih gledala pre 10ak godina na brodu i iskreno... nisam znala tad sta gledam, bilo mi je sokantno i neverovatno; strasno sam se plasila da cu da ogluvim i da se ispovracam i takve stvarisad kad sam otkrila neke druge stvari (jogu i trening primarno))), potpuno mi je jasno da je neophodno za mene da idem na sunn uredno i redovnokakvo iskustvopulsira mi lobanja Report
15 hours ago15 hr comment_3118863 inace, voivod je naveo netacan redosled drobljenja, prvo drobi nozdrve, usne skoljke, pa onda nadlaktice pa podlaktice, pa grkljan i tek onda konacno zeludac i creva Report
6 hours ago6 hr comment_3118868 Preporučujem da idete na neko gradilište i slušate bušilicu za beton, sad se bar gradi svuda diljem ekonomske tigrine. Isto pročišćavajuće iskustvo kao Sunn, ista količina muzike, a uštedite 40e. Report
5 hours ago5 hr comment_3118870 12 minutes ago, Haos sam ja said:Preporučujem da idete na neko gradilište i slušate bušilicu za beton, sad se bar gradi svuda diljem ekonomske tigrine. Isto pročišćavajuće iskustvo kao Sunn, ista količina muzike, a uštedite 40e.pa nije bash, nije isto.gledao sam stephen o malley solo, jedan od najgorih koncerata ikad, snoozefestsun O)) sinoc mi je jedno od najboljih koncertnih iskustava vrv. a nisam cak ni hteo da idem, last minute odluka da se ode. dosta je sve to dobro smislljeno i odradjeno, za pocetak na zvucnom a onda i na vizuelno/produkcijskom nivou, i ne ne znam da ima bilo sta slicno niti sam ja slusao, a slusao sam solidno noise-a, drone-a isl, i po zemlji i van. sve vreme sam razmisljao kako je sve jebeno glupo i jednostavno, kako je muzika sustinski poprilicno neinspirativna (cak i po ambient/drone standardima), ali opet kako sve kida. i kako ne znam ni jedan drugi projekat/bend koji moze da pruzi priblizno iskustvogimmick jeshow jeal radi brt Report
5 hours ago5 hr comment_3118871 btw da se razumeo vrv nisam video ovoliko lose svirace odavnostoje na metar jedan prekoputa drugogsamigledaju sesviraju sto bi se reklo krompire neke (ok sto nije jednostavan sport i ne treba potceniti sl svejedno sviraju krompire)imaju svo vreme svetatreba da okinu jednostavan akord unisonogledaju sei omase hahahane mogu da ubodu tajming majko mojahahahahhahasvjedeno kidanje Edited 5 hours ago5 hr by Uruk Report
5 hours ago5 hr comment_3118875 Retko dosadan nastup, iskreno žalim one koji su dali lovu za ovo Report
5 hours ago5 hr Author comment_3118876 Ali moram nešto još da dodam. Mislim da ovakva vrsta nastupa potencijalno ima da iščezne kada ovi geknu. Jer realno svi plagijatori koji se voze na sličnom muzičkom voziću, nikada neće dostići njihov nivo. Ali da se zadesi koncert sa mađarom za vokalima, otišao bih. Ovako, teško, evo čak sam pustio danas poslednji album, baš je dosadan i ravan, ali mislim da je ponovo ovo audio i vizuelno iskustvo. Dođite sa čepićima, otiđe izmaltretirani i pomolite se da će vam sutra biti boljd.Bile je dosta ploča i majica i dukseva, ali sve je bilo skupo i iskreno neinspirativno sa dizajnom. Jedino što zaista cenim kod njih što su zalepili onaj džinovski Sub Pop izdavački logo na većini stvari. To govori da im je ipak bitno da izdavačka kuća, koja i dalje pronalazi nova imena, ima značaja. Report
3 hours ago3 hr comment_3118881 institucije su se oglasilepazi kad su uspeli Urosa da izvuku iz pecineI ovaj koncert nas pita da li i sami možemo da pronađemo tako nešto u svojim životima. Sunn O))) ne žele da nas smrve. Čak ni da nas uplaše. Oni žele da nam pokažu zvuk, da ga osetimo, da vidimo kako ga oblikuju svojim rukama, podsećajući nas svakim komadićem škripe i distorzije da su ovo na kraju krajeva samo metalne žice preko drvenih dasaka u koje su ušrafljeni magneti. Svako ovo može da radi, da, ali skoro niko to ne radi kao njih dvojica i ta spoznaja je nadahnjujuća.Cveće zla i naopakog NIJE OSLOBODILO BEOGRADSunn O))) Drugstore, Beograd, Srbija, 22. Oktobar 2025U danu kada je prolivena krv i zapaljena vatra ispred zgrade Narodne skupštine Srbije nekako je bilo primereno da se veče okonča odlaskom skoro do samog kraja grada i prisustvovanjem prvom koncertu…Eto mogu muzicki strucnjaci da procitaju ovo, Uros je sve lepo objasnio, pa ce im mozda ce im neke stvari biti jasnijezaboravih da dodam: zao mi je sto sam na ovo cekao skoro 20 godina, i sto je ovaj bend gledam u trenutku kad nemam gotovo nikakvo interesovanje za njih, i kada je ovo sto rade realno izgubilo dosta toga od aktuelnosti. mogu samo da zamislim kako je bilo slusati ih uzivo pre 15-20 godina kad su bili nesto kroz novo, nepoznato i slabo pojmljivo. jbg sam se tad morao zadovoljiti da slusam prozorska stakla i ormare koji vibriraju dok sa zvucnika ide Rabbits' Revenge Edited 3 hours ago3 hr by Uruk Report
3 hours ago3 hr comment_3118882 Jel to Uroš "skrolujem po najprosečnijim bendovima sa bandcampa i sve je dobro do odlično"? E ako je objasnio.Sunn je dokaz da ljudima sve možeš prodati. Mislim da intimno Greg i O'Malley umiru od smeha šta su uspeli da podvale ljudima kao umetnost. Al što imaju skupe kabinete i pojačala lele lele Report
3 hours ago3 hr comment_3118883 ja sam ih gledao pre deset godina na Brutalu, sa sve Atilomi tada je to bila teška smaračina Report
3 hours ago3 hr Author comment_3118884 Meho je bio na koncertu, ostario je baš. Ali svaka mu ko Njegoševa. Report
3 hours ago3 hr comment_3118886 Najpametnije nepotrošenih 40 jura u mom životu...koja ću pametno da uložim u The necks i 2 piva na AB i SH u nedelju. Report
2 hours ago2 hr comment_3118887 11 minutes ago, kuruz said:ja sam ih gledao pre deset godina na Brutalu, sa sve Atilomi tada je to bila teška smaračinanije za otvoren prostor, mislim da uopste nije fora ako ne uspeju da naprave magluima neki umirujuci efekat, pa te onda istripuje kad se promeni svetlo i pomalo vidis stvari koje nisu tu... onda ne vidis stvari koje jesu 😅 pred kraj neka riba poce da dreci od srece... ili je možda ipak moja psihoza, nikad ne znas 😅mozda nije muzika, mozda nije koncert, al' je preciscujuce iskustvo, kao masaza ili fizikalna terapija ili sličnomozda ste samo previse normalni i neanksiozni i sve te stvari pa ne kapirate xDDD Report
2 hours ago2 hr comment_3118888 Dobar je Meho i volim da ga čitam, no disrespect, al nije on nikakav apostol istine ovde u odnosu na bilo koga drugog. A i stoji da hajpuje svakakvo trećerazredno smeće na svom blogu.Greg je rekao da je Sunn nastao tako što se izdrogirao sa Stephenom jednog dana i onda su svirali jedan rif 4 sata jer su bili u tripu. Posle stavili kukuljice i nabudžili snažno ozvučenje i to je ceo trik. Mogli su i da prde kroz taj razglaz, podjednako bi bilo artistično. Jedino im je Attila dao novu dimenziju svojim manijačkim vokalom ali pošto i njega nije bilo sinoć, ovo što kaže Miki Maus Report
2 hours ago2 hr comment_3118889 interesantan mi je fenomen da vas toliko tera sunn da nam kazete da smo glupi, od svih stvari na ovom svetu, sto vas toliko vredja sto nekome prija dron xdd Report