December 8, 2025Dec 8 comment_3120102 Karte u prodaji: https://tickets.rs/event/monkey3_23850https://www.facebook.com/events/1187138596852463/ Edited December 18, 2025Dec 18 by azal Report
December 18, 2025Dec 18 Author comment_3120459 ima stampanih karata u Pivskom Zabavniku i Zappa Baru. 2.000 din Report
January 18Jan 18 Author comment_3121098 https://balkanrock.com/intervjui/monkey3-kada-smo-zapocinjali-stoner-scena-u-nasem-gradu-prakticno-nije-ni-postojala/ Report
Yesterday at 10:36 AM1 day Author comment_3121549 sto manje interesovanja na yumetalu to bolja prodaja, hvala vam na podrsci, vidimo se veceras :) Report
Yesterday at 01:50 PM1 day comment_3121554 3 hours ago, azal said:sto manje interesovanja na yumetalu to bolja prodaja, hvala vam na podrsci, vidimo se veceras :)Ne majmuniši23 minutes ago, Phallusifer said:Poklanjam dve karte za Monkey3, kontakt PMjavi na kraju dal je neko uzeo Report
19 hours ago19 hr comment_3121563 4 hours ago, Phallusifer said:Poklanjam dve karte za Monkey3, kontakt PMOtislo Report
5 hours ago5 hr comment_3121572 Bilo fino, dosta dobra poseta.Čuo sam odavno za The Cyclist Conspiracy ali ih nikad nisam slušao. Klasičan bend za Rtanj, miks nekog post rocka sa etno motivima, jebemliga. Prilično korektno.Monkey3 su bili super, baš odličan zvuk i vizuali, problem je samo što je sama muzika onako. Ima sjajnih momenata, posebno kad se priča plete oko nekog rifa, ali ima i dosta smaranja i repeticije, kad ovaj the Dude solira vrlo dosadno, sve u istom stilu i sa nula nekih iznenađenja. Dosta linearan bend. Ako ništa, počastili su srpsko-rusku publiku sa jače od sat i po svirke iako ja mislim da bi bilo efektnije da je kraće trajalo. Basista deluje kao najveći gotivac tu.Sve u svemu, mislim da je ovaj događaj bio namenjen ovim Villagers of Ioanina City i God is an Astronaut fanovima, da čuju nešto iole zanimljivije i uzbudljivije iz tog fazona i rekao bih da je misija uspela. Report
4 hours ago4 hr comment_3121575 zaboravila sam kako su lepe stoner svirke, imam osecaj da godinama nisam bila, hvala Lazo za dobar ugodjajcyclist conspiracy uhvatih pred kraj, nadala sam se skroz da izbegnem, ako neki bend ne podnosim to je taj, al' sta sadbar se napih eeeeeheheeeeemonkey3 mi bio odlican prvih sat vremena, posle pocelo da opada, bis dosadnjikav, ja bih to skratila al' da prsti sve vremeprelep bekdrop, magijazvuk jako dobarp.s. kad je stoner postao bas ovoliko sausage fest? :D Report
3 hours ago3 hr Author comment_3121576 super bilo. meni se zapravo najvise svidja kod njih ono sto se vecini ne svidja izgleda. do jaja mi je kad ovaj baja solira, jer post rock i stoner bendovi uglavnom ne znaju da soliraju, ovaj bas ima neki Gilmourski zvuk, jako emotivno i melodicno sviranje. do jaja su mi i ove spacey/prog rock klavijature, bas lepo rade sa gitarom, volim i kad taj baja krene da solira, bas atipcno za ovakav zvuk. zato sam se i uhvatio za njih, jer nisu ni stoner ni post rock tipcan, vec neki matori Pink Floyd rokeri pre svega koji istrazuju stoner i post rock. Report
2 hours ago2 hr comment_3121577 jes gilmorski zvuk, baš rekoh Baalu na početku da uvod u prvu pesmu zvuči kao Pink Floyd - Time Report
2 hours ago2 hr comment_3121581 jesi mu to rekao porukom, nesto ne mogu da verujem da je izasao iz stana Report
1 hour ago1 hr comment_3121584 24 minutes ago, Grobodan said:jesi mu to rekao porukom, nesto ne mogu da verujem da je izasao iz stanaidi testiraj se na boginje Report
1 hour ago1 hr comment_3121585 Ja ne znam ima li šta izakanije i više overused od Gilmurovskih solaža u rok muzici, zaista čudo neviđeno što ih je ovaj ubacio. Ajde barem ne svira stratokastera. U svakom slučaju dobar bend, prijatan zvuk koji mogu uvek da slušam, ali sve solaže su potpuno na istu foru, a i nema nešto previše nekih moćnih rifova ovde. Za mene dobar ali vrlo linearan i predvidiv bend. A nije kao i inače da slušam post rock radi solaža. Više mi je ovo space/post rock nego stoner, više izgledaju kao stoneri i cepaju one vejpove nego što je muzika stoner. Ako ću da slušam progressive stoner sa solažama onda ide Elder ili tako nešto. Report
1 hour ago1 hr comment_3121586 do jaja bilo. cyclist consipiracy meni ultra dosadno. vlatko stefanovski otkrio post rock. Monkey3 odlični, ali 3 pesme previše. I jebali ih vejpovi, baš je homo da sviraju stoner/spacey rok i da vejpuju, 'mesto buksne ili pljuge ili da su straight edge. Basista najbolji lik, ali da, poprilično repetitivno. Iskreno bolji im je poslednji album od celog opusa, više igraju na atmosferu nego na svirku na istom. I u pravu je Laza, što manje komentara na yumu to bolje prođe svirka, moći će na Sitoniju ove godine Report
1 hour ago1 hr comment_3121587 11 minutes ago, Baal said:idi testiraj se na boginjeti na majmunske Report
1 hour ago1 hr Author comment_3121589 37 minutes ago, Haos sam ja said:Ja ne znam ima li šta izakanije i više overused od Gilmurovskih solaža u rok muziciblack sabbath za siromasne stoner riffovi36 minutes ago, Baal said:do jaja bilo. cyclist consipiracy meni ultra dosadno. vlatko stefanovski otkrio post rock.Monkey3 odlični, ali 3 pesme previše. I jebali ih vejpovi, baš je homo da sviraju stoner/spacey rok i da vejpuju, 'mesto buksne ili pljuge ili da su straight edge. Basista najbolji lik, ali da, poprilično repetitivno. Iskreno bolji im je poslednji album od celog opusa, više igraju na atmosferu nego na svirku na istom.I u pravu je Laza, što manje komentara na yumu to bolje prođe svirka, moći će na Sitoniju ove godinegitarista pusi obicne lung darts van bine, valjda mu lakse da vejpuje dok svira, da se ne zapali nesto slucajno Report
1 hour ago1 hr Author comment_3121590 i ja bih def najvise hteo Elder da dovodem od ovakvih bendova, ali bas izbegavaju ovaj deo evrope Report