February 16, 201510 yr comment_2805934 Da, i posljednja dobra postava. Te turneje oko Gothic i ona Anniversary iz 2007. kad su svirali cijeli Theli su i posljednje odlične turneje. Inače, ova postava iz posljednjih nekoliko godina je smeće teško. Sad kad je i Lori otišla, jedino još Vikstrom vrijedi nešto, ostale sve bukvalno ne mogu da gledam.
February 17, 201510 yr comment_2806255 kad smo kod toga, ova hrvatica na koju ste svi gore posvršavali je bila ovde na forumu godinama
February 19, 201510 yr comment_2806804 Inquisition su kult, zlo izbija iz svake pjesme za razliku od milon pozera s izglancanim zvukom black metal traba da bude raw Ljudi, ja bih ovo ženijo.
February 22, 201510 yr comment_2807264 Imao sam priliku da upoznam Kristofera pre nekoliko godina, zablejali smo 2 puta po nekoliko sati i dan danas se stvarno rado setim toga jer je čovek neverovatan, inteligentan, duhovit, na svaku temu ima šta reći, ma prosto ne mogu da ga dovoljno nahvalim - jednom rečju faca. Tad mi je rekao za Fleurs da ne sme da mi kaže šta je u pitanju jer sprema nešto neviđeno, što niko nikad nije uradio, ja sam maštao o nekim nadoperama i svetom Savi na back vokalima... i dobijem Fleurs. Iskreno ne sviđa mi se ali nemam i dan danas srca da ga pljunem jer je očigledno imao neku svoju ludu viziju koja je u raskoraku sa realnošću ali bar je stvarno originalna ako ništa . I dalje verujem u njega i bend iz sve snage, neka istera ova čuda iz sebe i da nam još neki masterpiece.
February 23, 201510 yr comment_2807668 Meni se Les Fleurs mnogo dopao kad je izasao i dosta sam ga slusao te jeseni. Kako volim da kazem, "osvjezavajuci" album Melodican, lak za slusanje, sve hit do hita na francuskom, a opet provucen kroz Therion radionicu i ofarban na njihov nacin. Ova stvar "Initials B.B." mi je omiljena sa tog albuma. Spot je onako, na prvu loptu primamljiv, ali u sirem kontekstu bezveze.
March 8, 201510 yr comment_2810840 A evo ga i novi projekat http://www.youtube.com/watch?v=DBErVjyGX2A A small glimpse of the recording process... Mina doing some emotional backing vocals.
March 8, 201510 yr comment_2810844 Spretna dama, jednom rukom pridržava i sveću i dojku. E, što ona Hrvatica nije snimala tako emotivno... Edited March 8, 201510 yr by Demon Seed
March 8, 201510 yr comment_2810901 Nije lose, mada nista spec. deja ecoute pardon my french... Ako volite okultne ceremonije, vina i sl lozane evo benda koji je sve to obradjivao ranih 70-ih http://www.youtube.com/watch?v=bDk2hX1hsUc