Grobodan Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Meni licno nije jasno ni koji je ovo zanr ni kako ljudi mogu ovo da slusaju ni sta bend pokusava sa ovim. Kao vise-manje i svi njihovi albumi posle prvog odlaska Beladone. Nabode se pesma tu i tamo ali mi je sve to mrsavo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Vremenom mi je sve neslušljivije ovo. Valjda shvatiš da je beznadežno, da nema nikakvog razloga baviti se ovakvim albumima. Nepotrebno bendu, nepotrebno fanovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Jebem li ga, meni fino leglo, mozda i zato što (blago rečeno) nisam fan Anthraxa i nikad ih nisam naročito slušao, osim albuma sa Bushom koje jedino i volim (pogotovo Sound of White Noise), ali ovaj mi je nekako sasvim kul za neko opušteno slušanje, čak mi i Beladona ovaj put paše... Ima ti 4-5 sasvim dobrih pjesmica, a i ostalo se fino sluša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Preslušavam album, i nekako me na neki čudan način radi(nikada nisam bio neki fan), na odredjene momente me podseća na poslednji album Forbiddena, koji je po meni sjajan, tako da za sada sasvim fin album! Možda malo preuranjeno, ali za sada mi deluje da će odnos snaga Velike četvorke biti sasvim obrnut u odnosu na 80-te, videćemo šta imaju PapaHet i ekipa da ponude, ako uopšte dočekamo novi album u ovoj godini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Kod The Big 4 se uvek radilo o popularnosti tj. prodaji albuma a tu se nikada ništa neće promeniti, barem kad je Metallica u pitanju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Što se komercijalnog aspekta tiče, naravno, ali sam isključivo mislio na kvalitet materijala, baš mi se nešto jebe ko je popularniji u 2016 god. Daleko mi je bitnije da je album u najmanju ruku zanimljiv, da ne moram svaku drugu pesmu da skipujem ili čak 70%-80% albuma bacam u djubre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 11, 2016 Author Report Share Posted January 11, 2016 (edited) Jedino je Defend Avenge zarazna pesmica, ostatak brzo smori jebi ga. Edited January 11, 2016 by vudun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 A Blood Eagle Wings? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 11, 2016 Author Report Share Posted January 11, 2016 Može da prođe. Meni se na prvo slušanje dopao album, kasnije je entuzijazam splasnuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Upravo mi se Defend... baš svidja, odlične su mi još i All of Them Thieves i Evil Twin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Meni odlična i For All Kings, pa i Breathing Lightning mi je kul, nije loša ni You Gotta Believe... ima tu solidnog materijala. Uglavnom, dvije najbolje su mi Blood Eagle Wings i For All Kings. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 11, 2016 Author Report Share Posted January 11, 2016 Bitan je pomak i to drastičan pomak. Kroz dve godine možemo da očekujemo Persistence of Time sa još nabudženijom produkcijom, ako u međuvremenu neko ne pandrkne... valjda neće... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 (edited) Na pocetku sam prognozirao da cu vremenom sve vise gotiviti album. Bio sam u pravu. Edited January 19, 2016 by Dekapitator_Prisoner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 ne, novi anthrax album nije kao pivo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Ja vam kažem da je ovo sasvim pristojan i ozbiljan album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Ja ga zgotivio odmah, preslušo par puta, a onda zaboravio da postoji, jbg malo sam surov kad su novi albumi u pitanju, a ovaj me navuko na staru thrash gardu, tako da cepam albume iz 80-ih po milioniti put 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Има ту свега, само нема хита... Ovako nešto. Album stvarno nije loš, iako sam očekivao da ću već na prvo slušanje da se raspadam. Mnogo pitkije i slušljivije nego WM svakako Najbolji momenti su kada se trude da naprave nešto melodično i pevljivo (naslovna, "Breathing Lightning", "Blood Eagle Wings") a najgori/najtužniji kada se tripuju da su i dalje thrash metal bend (uvodna, "Evil Twin"). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Ovako nešto. Album stvarno nije loš, iako sam očekivao da ću već na prvo slušanje da se raspadam. Mnogo pitkije i slušljivije nego WM svakako Najbolji momenti su kada se trude da naprave nešto melodično i pevljivo (naslovna, "Breathing Lightning", "Blood Eagle Wings") a najgori/najtužniji kada se tripuju da su i dalje thrash metal bend (uvodna, "Evil Twin"). Sta fali uvodnoj ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Riffovi, aranžman, smisao. Ne moraš da citiraš post koji je odmah pre tvog. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Prilicno neuobicajena pesma za Anthrax, al ne vidim sta je tu lose. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 http://sofa-king-cool-magazine.com/anthrax-hit-with-1-million-lawsuit-over-ugly-hanukkah-sweater/ jevrejska posla :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miter Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 anthrax retko kad omane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Retko, samo jedno 5-6 albuma (Bush era) x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 kako da ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Bush > Megadeth 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts