Fadelow Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 150e.. pod garancijom je.. nije fiksna cena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Nego prodao bih ROTOSOUND Swing Bass66 zice 0.45-.105 da ih je 5, odma bi uzeo ozbiljno nema boljih zica, a i debljina odgovara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Ja jos prodajem Daddario exl170 nickel wound .045-.100 zice za bass.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 hehe... ajd razumem ovog sto prodaje ovu napravicu.. ali zice... hehe... strasno.. cuvajte moze to da stoji.. pa za mesec dana stavis i eto... ps.. prodajem komplet zica ernie ball... original.. 45-100.. stare koliko i bass.. jedno 3-4 meseci... s puknuto prvom zicom... cena po dogovoru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 he kad imas par setova u steku, onda mi bas i nije problem prodati jedan-dva da se malo popravim sa parama 150 EUR je prihvatljiva cijena, naravno po mom misljenju, za Behringera zna li ko u cemu je razlika izmedju ovog PRO i onog "obicnog" koji je pravljen kao procesor, osim u pakovanju. Nikad nisam imao priliku probati oba, a uvijek me zanimalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Pa mozda debljina zica ne odgovara.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nurg Posted February 19, 2006 Author Report Share Posted February 19, 2006 he kad imas par setova u steku, onda mi bas i nije problem prodati jedan-dva da se malo popravim sa parama 150 EUR je prihvatljiva cijena, naravno po mom misljenju, za Behringera zna li ko u cemu je razlika izmedju ovog PRO i onog "obicnog" koji je pravljen kao procesor, osim u pakovanju. Nikad nisam imao priliku probati oba, a uvijek me zanimalo u principu su isti, ali onaj mali nema digitalni izlaz, i nema jos par opcija. ne mogu sad da se setim kojih. Inace i ja trosim V-AMP pro ali on ne vredi 150E. Glanc nov treba da kosta oko 140E Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 (edited) e Nurg samo da ti kazem da sam te poslusao i kupio sam V-AMP i stvarcica je stvarno STRASNA!!!!!!!!!!!!! a sto se tice cijena sad sam gledao u prodavnici u kojoj sam ja pazario svoj (u Austriji) i V-AMP PRO je otisao na nebuloznih 211 EUR!!!!!!!!!!!!! kod nas je sve samo skuplje, i bojim se pitati koliko su, a znam da ih je bilo za 140-150 prije par mjeseci. mozda Ebay josh uvijek Edited February 19, 2006 by carcass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nurg Posted February 19, 2006 Author Report Share Posted February 19, 2006 e Nurg samo da ti kazem da sam te poslusao i kupio sam V-AMP i stvarcica je stvarno STRASNA!!!!!!!!!!!!! a sto se tice cijena sad sam gledao u prodavnici u kojoj sam ja pazario svoj (u Austriji) i V-AMP PRO je otisao na nebuloznih 211 EUR!!!!!!!!!!!!! kod nas je sve samo skuplje, i bojim se pitati koliko su, a znam da ih je bilo za 140-150 prije par mjeseci. mozda Ebay josh uvijek Ja sam svoj kupio za cirka 200 EU, ali sam ga dobio sa torbom koja kosta oko 60 EU, ali je to bilo pre oko dve godine. Sada u izraelu V-AMP pro kosta oko 200 EU ali su ovde cene preterane, tako da smatram da bi trebalo da kosta oko 140. mozda gresim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 da ih je 5, odma bi uzeo ozbiljno nema boljih zica, a i debljina odgovara E tako sam i ja mislio dok pre dva meseca ne uzeh Elixir strings... još zveče kao da sam ih juče namestio. Ne menjam ih nikada God ih poživeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 A blast from the past... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 E tako sam i ja mislio dok pre dva meseca ne uzeh Elixir strings... još zveče kao da sam ih juče namestio. Ne menjam ih nikada God ih poživeo. ko nije probao THOMASTIK POWERBASS nje osjetio vrhunske zice ja ih drzim na svom bassu vec vise od 8 MJESECI i ne mogu sebi da dodjem, a imam jos par setova zica kuci u steku i nije da nemam da ih zamijenim nego NECU!!!! a odradio sam bog zna (a i posjetioci ovog foruma) koliko proba i koncerata!!! na njima i jos uvijek drze i stim, a i ton (zbog tona necu da ih skinem, sve vise mi se svidja) stvarno vrijede svaku paru a za ELIXIR sam cuo i cim ih nadjem kupujem, pa da probam i to cudo, a do tada THOMASTIK!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Sad nadjoh Thomastik sa cenom od nekih 50 dollara, mora da valjaju, nego sta bi sa tobom i sa Wootenom, ja ti narezao disk a ti se ne javljash??? Jel treba da ga koristim kao podmetac za kafu, caj i ostale napitke ili ces da ti ga posaljem poshtom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggyslap Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 @carcass: elixir imas da nadjes u MIX MUSICu kostaju negde oko 50EUR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Malo li je na ovu skupocu.... Golema je muka jednog basiste!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggyslap Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 jesu mnogo skupe, ali su najbolje zice koje sam ikad probao... da nemam strah da mi puknu kupio bih jedan set! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Zdravo svima! Trazim video skole i literaturu za bas i muzicku teoriju. Takodje me interesuju jazz koncerti ili slicne stvari koje bi nas basiste interesovali. Ko ima sta ovde i da li je raspolozen da mi to nareze i posalje (zivim u Paracinu). Napisite ovde ili na pp sta imate i koliko biste me odrali za to Samo molim vas imajte meru, nemojte kao oni genijalci sa berze. Misle da zato sto imaju po 100 i kusur koncerta, da im to daje na pravo da deru! Evo ja mogu da bilo kome narezem u znak zahvalnosti neke moje koncerte koje imam a koje bi vas interesovali (po fabrickim cenama ). Npr. Drummers collective 20th annivesary (izmedju ostalih sa pattitucijem i wootenom) Please help! ovo mi treba jer nemam ucitelja gitare a ono malo sto sam mogao da naucim o tehnici sa nekih sajtova i iz skidanja pesama sam odavno svario. Nema gore stvari od tapkanja u mestu. Unapred hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Kakve su Yamaha bass gitare ?? Posebno model BBG4 active... ? ?? Jel svirao neko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggyslap Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 ja licno ne volim yamahu UOPSTE!!!! ima ljudi koji se kunu u njih, a ja se kunem u to da ne valjaju isprobao sam bas mnogo (min 20-tak razlicitih) yamahi (bas zbog tih ljudi koji se kunu u njih) i moram reci da sam duboko razocaran! ne mogu da pariraju nekim drugim markama kada je ista cifra u pitanju... izmedju ostalog sam drzao yamaha bass od oko 1000 EUR u rukama koji nije bio dobro izlakiran! odnosno imao je naravnina na sebi... a lak, odnosno finish, utice prilicno na zvuk! ja bih ti preporucio da probas nesto drugo... ne znam za kakvu svirku ti treba... poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Sad nadjoh Thomastik sa cenom od nekih 50 dollara, mora da valjaju, nego sta bi sa tobom i sa Wootenom, ja ti narezao disk a ti se ne javljash??? Jel treba da ga koristim kao podmetac za kafu, caj i ostale napitke ili ces da ti ga posaljem poshtom? nemoj ga podmetati pod kafu ako Boga znash. ako nije problem sibni mi ga postom, a ja cu ti se adekvatno oduziti. Posaljem ti pp sa detaljima. A za Thomastik 4-zicani set je 30 EUR ovdje, pa ako koga interesuje... Elixir cu da pazarim cim dodjem u BG, pa da vidimo! Hvala za info cr33p . Inace sam sinoc kod kolege koji ima extra vezu downloadovao bruka nekih stvari, izmedju ostalog i 2 koncerta Marcus Millera i Silver Rain (novi album 2005). Pa ako koga interesuje, javite se sve se dogovorimo. Sasa tebi saljem odmah sve sto nemas od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Kakve su Yamaha bass gitare ?? Posebno model BBG4 active... ? ?? Jel svirao neko ? BBG4 aktivan mi je onako mrljav i sumnjiv. Nije nesto. Cak mi je taj pasivac bolji. Yamahe su solidne u donjem cjenovnom rangu, dobra gitara za malo para, a skupe su PRESKUPE za ono sto dobijesh. Ja bih radije dao 2000 EUR Nurgu da mi napravi kakvo zlo nego kupio Yamahu za te pare Inace sam neki dan u radnji svirao novi RBX374 (onako sivkast, Myung style) i gitara je odlicna za 320 EUR koliko kosta!!!!!!!!!! 5-zicani je sranje, one 5. zice nigdje nema (mala skala) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE WIZARD Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 ja imam jedno malo glupo pitanje! evo vako: imam neki krsh od akustare koja me smara... i skoro sam provalio kako je bas gotiva... tako da sam reshio da batalim ovo moje sviranje kurcu, pardon itare, i da se bacim na bas! ocu da od ove akustare napravim bas! pa me interesira shta treba da uradim! tj znam odprilike shta da radim i tako to ali eto chisto da pitam... i gde i kako da pochnem da uchim? moje znanje se sastoji iz par melodijica i rifova i to je to... aj ljudi pomagaj te!!! moze i ovde a moze i na pp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) da bi naucio da sviras bas, prva stvar koju treba da uradis je da kupis bas. imas izuzetno jeftinih basova na sve strane a dok ne kupis bas, uci da sviras na normalan nacin na akusticnoj, dobro cje ti docji Edited February 23, 2006 by MudriPanj Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE WIZARD Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 da bi naucio da sviras bas, prva stvar koju treba da uradis je da kupis bas. imas izuzetno jeftinih basova na sve strane da bi naucio da sviras bas, prva stvar koju treba da uradis je da kupis bas. imas izuzetno jeftinih basova na sve strane to planiram sad na leto kad mi bude rodjus i ako upadnem na budzet! jeftino? kolko jeftino? a dok ne kupis bas, uci da sviras na normalan nacin na akusticnoj, dobro cje ti docji ma "uchim" ja vec oko 2 godine ali to je kao shto sam rekao sviranje kurcu... sem par melodijica i rifova neznam nishta drugo... zato sam mislio da uzmem da skinem 2 zice sa akustare i kao bas dobijem... al me jebe shto ima 6 rupa pozadi na kobilici(jer se tako kaze?) a treba mi 7... poshto ocu da bude zica pa rupa pa zica... smorio sam se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 jeftino? kolko jeftino? ako imas srece mozes dosta dobro da prodjes,meni je lik nudio Hamer Slammer za 100e,ali tada nisam imao para,sad bih ga uzeo ali ga je prodao. i ostadoh ja na Squier-u,sto i tebi preporucujem za pocetak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts