Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.3k
  • Views 254k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

DA NEKAD SAM JEBO KOZE, A SAD TI JEBEM MATER... I TO UZ FUEL FOR HATRED...

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

Bend=100 kila govana

• Ajde dosta bre vise sa tim hvalospevima. Tesko govno od albuma.Satyricon je kao bend mrtav posle rebel extravaganza!

comment_1724762
Znaci svi smo bili sa njegovom ribom?

Ja sam ljevak :P

Znaci, Grishnack-ova junacka desnica ruka vas je nijezno milovala.. Posle Gaahl-ovog slucaja, it's okay to be gay na yumetalu! Ocigledno. Napravite fino i neku pride paradu, zovnite rogoguza jer on kao hriscanin ljubi bliznjeg svog. Ja vas podrzavam iz CG svim svojim srcem i dusom

comment_1724769

Ma ima,zgodne su one ne kazem da nisu al me nervira kad navuku lance za slepanje traktora...

Zato fensi ribice kad se skockaju pa prosetaju gradom svi dobiju upalu vratnih misica :)

Ali vrhunac,riba debela,najmanje 90 kg ima,majica Evanescence,a njen decko ima nekih 60 kg,kao izbegli jevrejin u majici backstreet boys-a sede u klubu bajkera i piju koktu :)

sa sve zlim/depresivnim pogledom na okolinu

umro sam od smeha

comment_1724775
Ma ima,zgodne su one ne kazem da nisu al me nervira kad navuku lance za slepanje traktora...

Zato fensi ribice kad se skockaju pa prosetaju gradom svi dobiju upalu vratnih misica :)

Ali vrhunac,riba debela,najmanje 90 kg ima,majica Evanescence,a njen decko ima nekih 60 kg,kao izbegli jevrejin u majici backstreet boys-a sede u klubu bajkera i piju koktu :)

sa sve zlim/depresivnim pogledom na okolinu

umro sam od smeha

:)

comment_1724785

Ma ne nose sve lance i katance.

Nego, prosli vikend sam se tebe setio i zazalio sto nemam foto-aparat. Tri fenserke (ono, sise, dopicnjaci, dobre ribe) sede na klupi u parku i ljuste neku litracu zestine. :)

:)

Sta se ti smejes koji kuGac? Gde je slika?

comment_1724795

Grishnackh potvrdi ljudima sad,mislim da sam dovoljno argumentovao svoje tvrdnje :) (mojne da siris dalje slike)

A i ti si bogami!

Pazi,ja sad imam dve ribe,jednu koja me smara i vidjamo se svakih 5-6 dana a druga je dosla iz Nemacke u posetu rodbini.Mala je bruka dobra,18 godina ima,ajoj nije mi dobro kad pomislim na njeno telo.A ljusti vodku samo zvoni.

comment_1724799

Sa tirikon

Iskreno mogli bi ste svi vi da otvorite temu "Moja devojka" , i tu spamujte kolko zelite, ali najvaznije ostavljajte slike istih XD . I napokon preslushah SAtyricon i mogu reci veoma ali veoma lep bend.