November 14Nov 14 comment_3119472 Pozvao me Dovla na Sakal, mislim da cu overiti to, moram, samo da nadjem ludaka da me prati, inace bi ovo bila sigurica...Haahaha jebo mi pas mater pijanu, nisam ni skontao da je i The Stone prisutan :D Report
Friday at 07:21 AM4 days comment_3119788 Nije da sam ista ocekivao ali ovo je poprilicno slabo izdanje. Ime poslednje pesme na albumu bas dobro opisuje kreativnost na ova poslednja 3 izdanja.Mozda je vreme da se batale nova izdanja i tu i tamo izadje na neku svirku sa starim katalogom. Report
Saturday at 10:56 AM3 days comment_3119814 Уберђубре. Добро је да није било дискова на свирци, не вреди ни за попуну колекције. Report
Sunday at 05:41 PM1 day comment_3119839 Sjajan album kao i uvek od ove ekipe, i zanima me kako se nekom ko voli ovaj bend ne sviđaju pesme kao Besi ili Trag u večnosti, mislim da je ovda stvar u nekim ličnim animozitetima prema Gladu pa se album proglašava nekim smećem. Budite ljubazni pa me uputite na neki recentni album ovakve svirke i kvaliteta. Report
Sunday at 06:13 PM1 day comment_3119840 nikakav animozitet i ne radi se o Gladu uopšte, prosto su pesme vrlo jednolične i imam utisak da slušam jednu stvar na repeat većinu vremena. to što je bolje od drugih domaćih bendova ne znači da je podjednako vrh kao i ranije, dve stvari mogu biti tačne u isto vremekad bi bilo "sjajan album kao i uvek" bilo bi da kada mi se prisluša The Stone uzmem da vrtim ove pesme ravnopravno sa starima, a zaista nešto ne vidim perspektivu da će mi ovde išta biti kao Humke, Nuklearan, Pramaglina, Priviđenja itd Report
Sunday at 06:21 PM1 day comment_3119843 Meni je taj Umro/Magla period najslabiji kao što rekoh ali i dalje su to veoma dobra izdanja kojima mogu da se vratim bez problema. Što se tiče jednoličnosti recimo ovaj kraj Traga u Večnosti nije nešto čime se oni bave redovno, Sveća je dogorela i sl. Sedam pesama, nijedna loša, videćemo gde će se smestiti u celokupnoj slici album ali meni ni najmanje podbačaj, čak štaviše. A recimo Besi ili Kletve Lovor lagano mogu u društvo tih navedenih traka. Report
Sunday at 06:24 PM1 day comment_3119844 meni je Magla ful vrh albumUmro mi je najslabiji jer su se u tom periodu May Result i The Stone podudarili i Slava Smrti mi je iz tog para blizanaca mnogo bolje izdanje, nekako se činilo da je mnogo više fokusa otišlo tamo Report
Sunday at 06:28 PM1 day comment_3119845 A što se tiče domaće ponude, novi Šakal isto odličan. Meni Slava Smrti možda najmanje omiljen MR ali odličan mi je kao odgovor na Svetogrđe jer je kompletno drugi fazon. Report
Sunday at 10:57 PM1 day comment_3119851 Нема везе толико са Гладом. Рецимо, Меј Ризалт никад нисам готивио без обзира на Глада, једноставно је нешто другачије. На једно ухо уђе, на друго изађе. Тако и овај албум, мада ми ни претходни није нешто сео, али је ипак бољи од овог. Ниједну од ових песама не бих више никад пустио, неће ми пасти на памет. Док са друге стране, Мртвог негатив, Мој гроб, Нуклеаран, Хумке, Никад ближи смрти, Некроза, Дани црни... увек може на рипит јбг Report
Sunday at 11:19 PM1 day comment_3119854 Ni kod mene to nema veze sa samim Gladom, vec do same promene zvuka i generalno monotonih pesama. Ko je uticaj svega toga, to samo oni u bendu znaju.Ja sam cak sta vise bio pozitivno iznenadjen kada je najavljeno da ce Glad doci posle Nefasa. Jer kada god sam ih gledao uzivo sa njim uvek su zvucali odlicno, a i kao pojava je bio znatno bolji u tom bendu nego Nefas. Medjutim od te promene stvarno jos uvek nista dobro nije doslo.Na ovom izdanju se Besi i Trag u vecnosti mogu izdvojiti kao ok pesme ali opet to su dve pesme od celog albuma. Cak i one kao recimo jedine dve koje se izdvajaju na albumu ne mogu prici nijednoj pesmi iz proslosti koje su izdavali do Krune Praha. Zbog toga mi je ceo ovaj poslednji period toliko los. Beton liga blek metala. Report
Yesterday at 12:11 AM1 day comment_3119858 Meni ovaj novi otprilike standardni Stone sa poslednja dva-tri izdanja, možda za nijansu slabiji, ali ne bih rekao da je baš djubre. Mislim daleko je ovo od sjajnog ali opet nije za neku pljuvačinu.. jednostavno su ušli u neku Vader kolotečinu (i namerno pominjem ovaj bend a Kozi se možda seti sopstvenih reči od pre jedno 20ak godina u kultnom Mordoru) Report
15 hours ago15 hr comment_3119902 nisam još pustio novi, em nisam stigao, em mi se ništa posle Teatra apsurda nije dopaloa evo baš pustih taj album večeras i to je jedan od onih klasika koje u svakom momentu možeš da preslušaš od početka do krajanisam siguran da će ovaj bend ikada više uspeti da snimi takav materijal ili Nekrozu Edited 15 hours ago15 hr by kuruz Report