Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 month later...
  • Replies 2.1k
  • Views 154.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• crusader84
    crusader84

Nije da ostalo ne valja, ali za mene Ecliptica i Silence ostaju najnenadjebiviji kvltovi (čak možda više prvi, iako mi je Silence poseban, kao prvi njihov album koji sam čuo i zahvaljujući kome sam po

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Nemo da ste picke svi. Ja cu da kazem onako masno da su postali jedno tesko govno od benda. Nije opravdanje prica pre je bio jedan covek, a sada drugi. Isto kao da kazes pre je bio pametan, a sada lud

• Evo ovako power progressive metal bendu Aheront potreban ozbiljan pevac za saradnju,svi zainteresovani poslusajte pesme na nasme myspace profilu www.myspace.com/aherontband i javite se ako ste zainter

comment_2749527

Ovi, Kamelot,oni Ed Gay...to ništa nije bolje od ovih kod nas amadeus bend,leksington,tropico band,ista govna....samo iz inoSTRANSTVA.

comment_2749578

Svi su oni bili nekada dobri posebno Kamelot, ali dzaba kada je sve to u davno proslom vremenu. PLUSKVAMPERFEKAT!!!!

Kakva je ovo recenzija??? Ocena 3,9? Ja bih im krno 1,9 pa neka se puse. Stvarno nisu ni za sta sem da lizu govnjajivi cmar nekog dedekanje. Zali boze nosaca zvuka koji ovo moraju da trpe.

• 3 months later...
comment_2768257

Pa mozda im je neko sapnuo da su prsli pa pokusavaju da se povade pre nego sto snime nove kultne hitove. Ehhhhh pusti snovi.....

comment_2768260

Oni da misle nikada ne bi snimili zadnja 2 albuma. Nikada, ali nikada... Jebem mu sve i sto vise dolazim na ovu temu. Tuga me hvata kao kada odem kod mojih najblizih na groblje.

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 5 months later...
  • 6 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
comment_2934656

Nekad se zaista zapitam gde su granice pada ovog benda i kad pomislim da su se bar malo opametili, oni me najcrnje demantuju.

Prošli album Pariah's Child je imao bar nagoveštaje nekog zdravog Sonata zvuka sa pesmama kao Wolves die young, ali ovaj novi album sve vraća na onaj dosadni mid tempo / kvazi prog / besciljne balade koji ih je obogaljio u post Unia periodu i kog se drže i dalje kao pijan plota. Sonata je po meni bend koji je najviše sijao u vratolomno brzim momentima, ovde i kad ih ima prođu više manje neprimetno. Tu je White Pearl Black Oceans part 2 koji nije ni prineti kecu a prva dva singla kao da govore 'nemoj kupiti album molim te'... u svakom slučaju jako me zanima koja je prodavanost ovih par poslednjih albuma, i iskreno se čudim što ih Nuclear Blast još nije šutnuo. Album za brz zaborav, daj bože da ću i naziva moći da se setim za 6 meseci.