Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. ova braća mogu lagodno i ovde i na hc, Crowbarcore: https://khasmlv.bandcamp.com/album/theater-of-war
  3. Toki89

    Alogia

    Previše interneta i previše stranih bendova. Današnjoj omladini je sve na klik, i naravno da će ih mrzi da se maju po koncertima. U vreme SFRJ je bilo drugačije - nema net, nema stranih bendova. Ako hoćeš da kupiš neku ploču, imaš Bijelo Dugme, Bajagu i Čorbu, pa biraj između tih dvadesetak bendova. Nije bilo ni konkurencije sa strane. Ako oš da čuješ neku buku, ili pak da vidiš kakvu trebu, mobilni nije bio tu. Morao si cipele na noge pa negde da izmaješ. I kao posledica toga, pune gostione, a na Dugme dođe i više ljudi nego na Ramštek. Jedina nada da se YU-rock i YU-metal vrati staroj slavi je da nam se uvedu neke teške sankcije, a i internet da nam se isključi, znači totalni mrak. Razumem, ima to i loših strana, ali ima i dobrih, to ti je Yin i Yang, zapad i istok, otvorenost i zatvorenost, demokratije i sankcije. Nisam ni ja za ekstremizam, ja sam za balans, za Tao. I za jaku Alogiu. Banujte me.
  4. Today
  5. Ćemo li navijat za naše dećke? Hoće li Britanci prekinuti šestdesetogodišnju sušu? Može li Albanija do osmine finala? Može li Srbija? Da vidimo šta kaže računalo:
  6. Ovako, zamolio bih da mi neko objasni vezano za kupovinu karte preko neta. Uzeo sam preko Viagogo kartu za Korn, piše da će karta biti dostupna na dan koncerta. Gde bih ja u drugoj državi onda odštampao kartu, gde se to ide i sve ostalo?
  7. kako bi Fair To Midland lomili danas sve ovo 💔
  8. Talvi

    Slayer

    ako vas zanima kako zvuči bend u kojem svako svira svoj tempo, look no further
  9. Boban Petrović mi poklonio knjigu i CD. Velika je faca i kada nešto obeća ne zaboravlja. Došao i doneo i knjigu i CD kao što je i obećao.
  10. Steel Panther po prvi put u Beogradu. 15. jula od 20h.
  11. Vi jos gajite nade? Kada jednom bend prdne u čabar retko kada se vrati na staro. Zašto je to tako, to je jedino što mi nije jasno. Cenim da je zato što nestane dete u njima i postanu samo obične matore prdonje. Do boljeg objašnjenja nisam uspeo da dođem. Zato je moj moto - mlad sam dok sam živ, kada postanem star duhom bolje me odmah bacite u ilovaču..
  12. Yesterday
  13. Preskocih singlove, preslusah ostatak i opet isti kurac ko i prethodna 2-3 albuma Skapirao sam sta mi zapravo najvise smeta kod ovakvog zvuka. Nema riffa na albumu nigde. Sve je samo drop G chug chug najnize zice u nekim dosadnim ritmickim paternima, i klavijature neke atmosfericne preko svega toga koje konstanto dave sve pesme. Zaboravis sta si cuo 10 sekundi nakon. Ok sto ima tako mudnih deonica, al' daj jbt i neki riff zanimljiviji i pamtljiviji, nesto sa nekom melodijom u rifu, a ne samo dzn dzn. Bas dosadno. Melodija takodje nema na albumu, kad poslusas Inner Circle, In Search of Truth, Solitude itd, to svaka pesma ima melodiju koja je vrhunska i pamtljiva za pesmu, kao i riff. Ovde nista. Pevanje Tomovo isto na svakoj pesmi, nema nista da se covek uhvati i zapamti, tacno sve sablonski radi i nema tu vise nikakve inspiracije. Klasicno pisanje muzike samo da se izbaci novi album i tera dalje. Vredno pomena: - Say - single - vec sam rekao na prethodnim stranama sta mislim, meni je okej pesma for what it is. - One Heart - glavni riff reciklaza rifa Monday Morning Apocalypse, ne smeta ajd. Refren najpamtljivji na albumu, jer eto, crowd singing. Ostalo bukvalno nit za zapamtiti, nit za vratiti se za slusati (a seo i slusao sa 100% paznje). Ne vredi jebes ga, koliko god probao, ovo novo sve me ne radi ich.
  14. dAdAiSt

    Exodus

    I to što kažeš. Živeli.😀
  15. Nije kao da obožavam Forbidden, ali ako ima nekog šmeka izuzev par pesama, to je taj nebrušeni, zamućeni zvuk, neuobičajen za sredinu devedesetih. Ne znam koliki je benefit uzeti i ispeglati ga. Isto tako bih radije slušao onaj raspali Vapor trails od Rusha nego remix.
  16. https://newalbumreleases.net/209145/black-sabbath-forbidden-new-remix-remastered-2024/
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...