Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/11/21 in all areas

 1. Frank Beck je najveća enigma u istoriji power metala, što se mene tiče. Brat je maltene ista generacija kao cela hamburška ekipa, nije ga bilo nigde godinama i onda Kai odluči da buraza odjednom ubaci kao njegovu vokalnu podršku u jedan od najboljih power bendova ikada. Daleko od toga da ću da tvrdim da je lik loš vokal, ali mislim da jednostavno ima i razloga što ga nije bilo nigde do sad, a to je što ima vrlo neupečatljiv i dosadan voal. Bukvalno bi i u (modernoj) Avantaziji bio neki 5. izbor za backing vokal (čistio bi mikrofon Herbie Langhansu ili tako nekome). Mini-rant zbog novoizašlog 30th anniversary live albuma na kome ne možeš da pobegneš Becku nikako. Po onom Rebellion prelazu na sredini mi se posrao samo tako. Još je gore što Kai zvuči sasvim do jaja i dalje. Preporuka za slušanje pre svega zbog Scheepers gostovanja, i dalje izuzetno dobro zvuči. S obzirom na kanal u kome je PFear muzički, sasvim bi dobar kraj bio za sve da se samo Scheepers vrati u Rayse i završi se sa ovim sveopštim nonsensom. Ali ne, mora da se ima Bundeve Jedinstvo. Rant post scriptum over
  2 points
 2. Podseca malo na Bajagu.
  2 points
 3. Pročitao sam intervju, evo ako ti nije teško da poveruješ pustio sam ih putem bandcampa, samo zato što su mi se dopali odgovori koje si izvukao od njih u vezi Voivod-a i astronomije. Pa neka posle neko kaže da trebaju da se slede klasična postulatna pitanja u intervjuima da bi sve bilo po u redu za prosečnog čitaoca. I super ti je ono sa dopisivanjem na fonu, trebao si i to da okačiš kao bonus u intervjuu. I stvarno ima tu malo Vojvodštine i disonanci. Fina momčadija i hvala na još jednom otkriću.
  1 point
 4. Code: https://www.fromthebowelsofperdition.com/2021/10/10/code-interview-2021/
  1 point
 5. Evo ga jedan random snimak iz publike, pokazuje kako biti genije na neko random veče u običnom kafiću, bez pripreme za kamere koje te snimaju za potrebe zvaničnog izdanja: "I don't want to be on my deathbed and... first of all, I don't know why I bought the deathbed."
  1 point
 6. https://getmetal.club/195377-dream-theater-a-view-from-the-top-of-the-world-2021.html
  1 point
 7. podelio Jimmy Triple B, lep ulov sa kultnog koncerta.
  1 point
 8. Pa evo družimo se
  1 point
 9. Sad valjda mogu da se druzim sa Human-om
  1 point
×
×
 • Create New...