Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/23/24 in Posts

  1. Sto downloadujes albume u 2024. godini? Eve ti ovo pa trazi sam. https://en.metal-tracker.com/ Bilo dok nisu rasterali sav narod svojom politikom. Sada samo lezbejke i pederi. Nema pravih homoseksualaca kao sto je Rob.
    6 points
  2. sad mi je stiglo ono što sam kupio pre nekoliko meseci, pa da ovekovečim i ovde
    6 points
  3. Angel of retribution ispred Defenders, treba te hapsiti
    6 points
  4. Kakve bre ''Vektor visine'' . . .
    5 points
  5. 4 points
  6. Haha ti ko neki profesor na faksu, al na nekom izbornom gde dodju svi samo da im upise 6
    3 points
  7. evo da kazem po ko zna koji put, nece da popune. to je turneja, njima treba slobodan dan tu i tamo. kad se objavi turneja ovakvih bendova, to je to, sve je isplanirano i reseno, nema koji grad da se doda. ako bendovi zele dodatne datume, napisace tipa 12/4/24 TBA ili Looking for Show, ali to uglavnom rade manji bendovi koji nemaju booking agente ozbiljne. u ovakvom slucaju, izasao je poster, to je to, sve je dogovoreno mesecima unpared.
    3 points
  8. Pa aj al dzaba kad su pesme dosadne..
    3 points
  9. jako bitan artifact se pojavio danas na internetu
    3 points
  10. možda se i dalje drži onoga da ne vežba sa pojačalom nego spusti gitaru na drveni sto
    2 points
  11. Hijack-ujem opet ovu temu za kratki koncertni izveštaj, sa 0-og dana Roadburna. I da je otišao neko sa yuma na Rburn, nešto bih se iznenadio da banuo na ovo, iako besplatan ulaz, tako da: Riot City - Realno, zbog ovoga sam samo išao I nisam zažalio, top3 metal nastupa u poslednjih cca5 godina za mene. Razneli. Draži mi je možda prvi susret u onom podrumu u Oberhausenu, bollja atmosfera pre svega, ali ovde je zvuk bio fenomenalan, energija sa stejdža neverovatna, osećaj kao da su pesme na x1.25 brzine. Vokal sam već pre kritikovao kako je previše vrištav i neartikulisan, ali najbolje zvučao do sada, da ne kažem da sam ga najviše razumeo. Ne mogu dovoljno da preporučim da se ovo negde uhvati uživo. Sonja - Pre koncerta sam se mučio da lupim neki tag na žanr koji svira Sonja, ali posle nastupa uživo, mislim da je Roadburn heavy metal jako prigodna odrednica. Melisa brat i uživo fura taj neki sekretarica drolja stil kao na promo fotkama, ne znam šta postiže time, ali ako mu lepo, neka joj. Kao power trio zvuče sjajno, samo su mi vokali uživo bili granično loši. Ni studijski mi nisu bili nešto, produkcijski muljavo, a uživo se čuo dobro i dosta vremena mi grebalo uši. Sa druge strane, obradili "Devil's Plaything" i "Deja Vu", u srce me takli sa obe obrade, tako da summarum plus. Final Gasp -Ovo sam nažalost samo do pola ispratio zbog trčanja za voz, ali super zvučali. Minimalno sam i doma čuo, ali zanimljiv bend, Danzig approves.
    2 points
  12. Malo domacice. Fali jos samo Sumo i Unplugged, koji mi je nazalost riknuo pocetkom ove godine, izgleda da ni trake u kaseti ne mogu vecno da traju...
    2 points
  13. Ide novi Julie album uskoro, možda i da se doda njeno ime kao deo teme, dobra stvar:
    2 points
  14. nove kurve https://whores.bandcamp.com/album/war
    2 points
  15. mogao bi nekad nesto da pustis dvaput
    2 points
  16. Ma znam na šta si mislio. Ali ovako mi bolje, skinem i kontrolišem, bez interneta.
    2 points
  17. Evo imas na balkandownloadu https://disk.yandex.ru/d/1KGtvlg9harUt https://disk.yandex.ru/d/sm2jTGajharTV Pass: MrJ Mozda je to Major uploadovao 😄
    2 points
  18. 2 points
  19. Jebem li ga, ipak BTR.
    2 points
  20. nije mi omiljeni, ali da je velicanstven jeste. plus je remission/leviathan/blood mountain/crack the skye sigurno jedna od, ako ne i najjaci niz albuma u poslednjih 25 god metala
    2 points
  21. I doslo je to vreme godine da se proslavi 15 godina od izlaska najboljeg albuma (tm). Sve smo vec rekli sto smo imali, i uvek cemo mu se vracati. Evo instrumentalne verzije crvenog barona. Ajde dogodine da padne neka EU turneja pa da se gledaju gospoda iz Atlante jos jednom.
    2 points
  22. pa nije bas, dosta lici, samo je sporiji riff od 1:03
    1 point
  23. Još jedno solidno izdanje iz 20 buck spin šinjela
    1 point
  24. Кои блекер ово пропусти треба га избацити са блек подфорума.
    1 point
  25. Bruce Dickinson je kultna ikona u istoriji heavy metala. Njegove solo radove prati hitičnost i harizma ovog autora kao i tipične heavy metal beskompromisnosti. Ovaj album počinje solidno, ali se i na toj solidnosti se i zadržava. Ovo je pomalo izsilovan album, ali kao da je stvoren za fanove ovakvog zvuka. jedno moram primetiti-ovde nema hita. tekstovi su odlični, ali zvuk nema tu pamtljivost karakterističnu za ranije diskove ovog umetnika. Sa ovog disko bih izdvojio Eternity Has Failed, stvar koja daje ovom albumu prolaznu ocenu. Tu je i odlična balada Face In The Mirror. Sve u svemu prosečan album.
    1 point
  26. Dimon Šid ima dve specijalizacije i obe je opalio i prati ovaj forum i dalje...
    1 point
  27. Posle par dana preslusavanja, mogu reci da mi se svidja album, bas je pravi Judas Priest iz 2024. U rangu mi je sa Angel of Retribution-om, sto je odlicno! Dostojan naslednik, meni odlicnog - Firepower albuma (koji mi je ipak bolji, tj.raznovrsniji od aktuelnog). U albumu ima momenata koji podsecaju na skoro celu diskografiju benda, na eru iz 80-ih: Defenders, Screaming, Turbo, kao i momenata od 90-ih pa nadalje: sa Painkiller, Redeemer (sto mi nije bas kul), cak i Nostradamus detalja... dakle, za svakog po malo 🙂 Pesme koje bih izdvojio su definitivno prva 4 singla, bas su mi odlicne i razlicite. Takodje me je odusevila i naslovna, kao i Gates of Hell (ima smeka ta numera). Ostatak mi je ok, ali ono - ne ostavljaju mi bas tako jak utisak kao ove spomenute, nema neke razlicitosti. Imaju i foru da uglavnom pred solo, posle 2.refrena ubace neki "bridge" deo, pa se vec predvidi sta ce biti, mada oni to lepo rade. Ima tu i modernog zvuka i onog sa "starinskim" smekom. Deluje mi da ima previse pesama, mozda bi bolje bilo sa manje numera. Svakako mi je utisak da se bend bas potrudio za novi materijal, a ne kao neki drugi sastavi, da samo ofrlje stancuju albume. JP ima ozbiljan pristup i ne zele da skrnave svoju zaostavstinu i postovanje za to!
    1 point
  28. 90e su stvarno bila teška vremena za metal
    1 point
  29. neizvodljivo ako slušaš underground
    1 point
  30. Borknagar su Amorphis ovog stila. samo safe i melodicno za ribe sa skandinavistike Jeste sve lepo, ali je bas dosadno.
    1 point
×
×
  • Create New...