Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/23/20 in Posts

 1. u današnjoj epizodi Kursadžija: Human
  5 points
 2. 5 points
 3. 3 points
 4. Painkiller danas slavi pune tri decenije, tj. XXX rodjendan 😄
  3 points
 5. http://agoraphobic-news.com/articles_view.php?url=the_7_chapters_of_voivod_a_saga_of_the_nuclear_vampire Priča o Voivodu, nuklearnom vampiru
  3 points
 6. 3 points
 7. 50 godina. Jebote. Da mi je neko rekao da će Sabbath-i da u roku od jedne godine izbace dva klasika od albuma koja će sveukupno uticati na razne žanrove metala i da kada im se vratiš posle toliko godina, i slušaš sve to iznova i iznova i dalje će imati žišku kao na početku. Evergrin album.
  2 points
 8. Artist: Šta sve želite da vam stavimo na cover? Sodom: Da.
  2 points
 9. Jebo te saksofon. Prva pesma prosek. Spectre at the feast najbolja autorska, dobar izbor za singl. Naslovna najtanja. Portishead obrada bas promasaj, ni blizu ubistvene atmosfere originala. A Ha obrada vrhunac izdanja, ja obozavam original i bend, bas su dobro zet i surak odradili posao. Najbolja od 4 obrade na oba EPja. Zanimljivo da se resio opet na pop izdanje a ne lici na Amr. I ja se ne brinem preterano sto ova dva EPja nisu bas najsrecnije ispala, imao je on takve padove i pre pa se vratio da sija.
  2 points
 10. 2 points
 11. Još jedan rođendanlijski album i to baš na današnji dan. Šta reći o ovome bendu što već nije napisano xy puta, stvarno nesvakidašnji prvenac. Cynic su po meni jedna od najvećih anomalija u death metal pravcu jer su uspeli na prvi pogled da spoje nespojivo, vokoder i growl vokale, sintove i razne jazz deonice. Drago mi je da sam imao sreću da ih gledam na prvom nastupu u Beogradu, i što je taj koncert opravdao taj prvi album i dokazao koliko zaista jedan bend može da zvuči kao sa izdanja, pa čak još bolje uživo.
  2 points
 12. Ovo zvuči kao power metal za blekere koje sramota da puste power metal.
  2 points
 13. Ako budem samo jedan koncert mogao da gledam sledeće godine, neka to bude ovaj
  2 points
 14. Ne, nego da su Osvaiaci ipak tvrdi rok/glem metal bend, a A-ha synth pop...bolja e analogia, sto rece Melinda - Zana ili Oliver Mandic Edino ako se misli na Vino crveno period, to i da prodze 😁
  2 points
 15. Mashup kreatore pobiti! Sve!
  2 points
×
×
 • Create New...