Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Mozda je fingerbord od 'ebanovinu pa preko njega prebachit lak, tanko?

ja imam ebanovinu( icon_smile.gif ) na vratu...i kazem ti...onaj ko tu lepotu lakira treba da bude obesen na terazijama... icon_biggrin.gif .

• Replies 10.4k
  • Views 937.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• od juche in da house >  

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i

• e jebat' ga... pa vishe muzike dobijash sa jcm800 kk i sa jcm 2000 ...   radi se o tome da prodaju ime matorog jcm 800... ae...kao jachi je jcm800 od jcm 2000...   ali jcm 800 reissue od jcm 800

• Author
Ljudi otje ko dati odgovor na moje pitanje? :-] Il` su svi isqlirali icon_rockdevil.gif

Hoće ti neko odgovoriti na pitanje kada ga postaviš kako treba.

Isto kao da si pitao: Šta da kupim, Renoa ili Fiata, bez naznake modela, godišta, stanja, cene itd itd.

ja imam ebanovinu( icon_smile.gif ) na vratu...i kazem ti...onaj ko tu lepotu lakira treba da bude obesen na terazijama... icon_biggrin.gif .

Nastranu shalu, video sam one super tin (thin, ne teen icon_wink.gif ) lakove koji se

jedva primecjuju... Meni je ebanovina previse crna! icon_mrgreen.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by LoodeeKooD

Hoće ti neko odgovoriti na pitanje kada ga postaviš kako treba.

Isto kao da si pitao: Šta da kupim, Renoa ili Fiata, bez naznake modela, godišta, stanja, cene itd itd.

ja bih kupio renoa ph34r.gif

Evo bas sam sad pitao caleta (koji je automehanicar) i rekao mi je da je Fiat mnogo bolja opcija icon_da.gif ...kaze Reno se mnogo kvari...a posle mi je rekao da u Francuskim automobilima ima vise plastike nego metala icon_smile.gif

neshto poput majorette igrachkica??? icon_smile.gif

Tako nekako icon_smile.gif ...kaze meni jedan taxista...nemoj nikada da kupis Francuski auto...ima posle ceo zivot da radis za njega icon_smile.gif

Tako nekako icon_smile.gif ...kaze meni jedan taxista...nemoj nikada da kupis Francuski auto...ima posle ceo zivot da radis za njega icon_smile.gif

hahaha laugh.giflaugh.gif

U principu sve je stvar navike...ja licno volim malo deblje ili bar srednje vratove...a svi govore kako je mnogo lakse svirati na tanjim...navika je cudo icon_smile.gificon_da.gif

V-shape neck konza

Ne znam ja stvarno nisam odushevljen Jem-om (probao sam neki potpisan i sviran od Vai-ja licno)

@Marty AJ bih uzeo Bmw-a ali ako nemam love moze i Volvo

Pa nije mu uopshte neki clean ( u stvari do qrca je )

vrat je previshe tanak i gain izlizan - sustaine nema ni upola kao neki les paul koji sam probao u Budimpeshti

AJ bih uzeo Bmw-a ali ako nemam love moze i Volvo

ja mislim da je volvo jedino auto u klasi koje se pravi rucno!!nema masina!!

• Author

Ali sa druge strane neki kažu da su francuzi potcenjeni i da se može naći dobar komad, polovnjak, i to za manje pare, a plus još skoro uopšte ne kradu francuska kola icon_wink.gificon_smile.gif

Evo bas sam sad pitao caleta (koji je automehanicar) i rekao mi je da je Fiat mnogo bolja opcija icon_da.gif ...kaze Reno se mnogo kvari...a posle mi je rekao da u Francuskim automobilima ima vise plastike nego metala icon_smile.gif

eto ti... tako ti je i sa svim zoomovima! icon_da.gif

male plasticne igrackice! icon_da.gif

TAKO TI JE I SA VIBRATORIMA! icon_smile.gif

NEMOJ DA ME JE NEKO PITAO OTKUD ZNAM! biggrin.gif

Edited by Uros

Necemo icon_smile.gif ...nego Urose...jes' to tebi zaglavilo caps lock dugme ili ti je pokvarena tastatura icon_smile.gif

Necemo icon_smile.gif ...nego Urose...jes' to tebi zaglavilo caps lock dugme ili ti je pokvarena tastatura icon_smile.gif

mozda covek ne vidi.. icon_mrtav.gif

nikada se ne zna! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Zaglavio se vibrator a prst na shiftu

ah... ne... no.gif

vratovi(fretboard-ovi) se retko kad lakiraju...na akustari sigurno ne...

a tonik je vrlo blag...ima mali procenat alkohola...

Maple fretboard se obavezno lakira, a ostali se lakiraju sve do fretboarda koji ostaje ne-lakiran. Zato ebenovinu, rosewood, pau ferro i slicno drvo treba mazati raznim preparatima da ne propadna (ala limunovo ulje, ili fender fretboard conditioner i slicne stvari)