Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 233
  • Views 28.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Operisan od muzike, kakvi crni bitlsi.

• Lolčić za Toma Jorka u istoj rečenici sa Džegerom, Bouvijem i Merkjurijem

• Slažem se da je sasvim normalno da prosečni fan Kanjea zna samo ime, ali to nije zato što Bitlsi više nisu bitni već su samo deo istorije, nego zato što je prosečan Kanjea retard.

comment_2797002

Vole da obnovis silogizam, ne ide ti :haha:

Imas dovoljno muzicke sirine i zbog toga si super, ali me ponekad ovakvim izlivima zbunis :haha:

Anyway ovo je bend kada dozivite saturaciju zbog hiperprodukcije... a za to treba vremena da prodje. Za pocetne albume bilo bi cool da se zna I nesto Elvisove diskografije ciji se uticaj cuje...

Komentar klinca od 14godina dok smo slusali A hard's day night... "ovo mi je jako poznato, lici mi na tu i tu pesmu" i tako redom... onda sam mu objasnila da je album iz '64... a da sve sto je cuo zapravo idejno poteklo od njih, znaci nisam mu davala hintove dete samo izvalilo... lepota je u jednostavnosti :wub:

comment_2797952

Kako mi je smešno na 4:02, Mika nije ni pokušao da odgovori na pitanje ili makar da se izvuče sa "e to sam i ja baš hteo sad da kažem" već samo bespomoćno čeka da se nadmetanje već jednom završi. :haha:

Edited by Kendall

comment_2798084

Ne možeš da pobediš Wilsona na prog kvizu. Čak je i pustio Mikaela da pokupi poen za Moonmadness. Omiljena scena mi je kada Mikael pukne od smeha što Steven zna ceo naziv pesme Hemispheres. :haha:

Ja sam gledao Bestbeat dooosta puta, pogotovo dok je Era bio u bendu, navatavali smo ga za spiku, fotke i tako to. :mrgreen: Jesenas sam ih video sa novim Lenonom, i dalje rade strašan posao, ali šteta što sam propustio skorašnji koncert u Domu omladine. Moram da se ispravim prvom prilikom. Preporuka svima koji vise na ovoj temi, uvek je fantastična atmosfera. :da:

• 2 weeks later...