March 6, 20214 yr comment_3053763 The Beatles: University of Liverpool offers master's degree in Fab Four Edited March 6, 20214 yr by Angelystor
November 23, 20231 yr comment_3092694 Super mi je ova pesma. Pribojavao sam se da će biti nebitna i na nekom B-side nivou, međutim i dalje je rado puštam.
November 23, 20231 yr comment_3092697 Neki lenonov demo koji je joko branila da se objavi jer nije dovrsena, i ova dvojica uzeli taj demo dosnimili i popravili lenonove vokale AI-om.. Slicna prica ko i za Free as a bird i Real love samo sto su to vrhunske pesme, ovo je samo ok..
November 23, 20231 yr comment_3092698 Koliko ja shvatam, snimali su deonice za Now and then još sa Harrisonom dok su radili Free as a bird i Real love, samo što nisu mogli da razdvoje vokale i klavir sa snimka u dve odvojene trake. Tek sad se tehnološki pružila šansa da se to izvede, tako da su uzeli Harrisonovu gitaru, Paul i Ringo su nasnimili nove deonice, dodali gudače, i voila.