Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.2k
  • Views 249.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Obrati se njemu:  

• STARSHOOTER_SUPREME
    STARSHOOTER_SUPREME

Zavisi da li sa prva dva koja naucis nadjes ribu ili ne ako ne nadjes bice od tebe nesto:)

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Вежбам блуз прогресију са E7#9 амол6 и хмол6,Преко емол блуз скале.Обожавам то,ту ми најбоље иде.Али се трудим преко неких метал прогресија да солирам,неке ЛИцк-ове свирам који мени одговарају,и које

• Author
comment_1900907
Ne'j da pricas. Interesantno.
Zezaš se ili nisi znao? Dobro aj, ofkors ložio sam se na Malmea Vai-a i Satriania kao mala deca, normalno. I Iron Maiden, ništa bez njih. Zadnji gitaroš da mi je bilo vauuuuu je kad sam devedesetih čuo Erica Johnsona to mi je bila zaista fascinacija.

Edited by Dushan S

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_1928154

Tnx za link, ali gledao sam to jos pre i ima tamo ok informacija za pochetak. Ali nekako nema nishta kao kako se prave ritmovi, lekcije i to...

Pokusavam sad od Roy Rogersa nesto da nadjem kako sardinasa nema nigde sto se tiche knjiga...Roy takodje otkida i ima knjiga nekih, ali nema free :(

u krajnjem sluchaju kupicju neku naravno.

Ako neko ima neki link za neki download ili tako nesto, neka bacci ;)

cheers !

• 1 month later...
comment_1978825

Brate onaj mali nije normalan ... ja se skenjao ... pitam se sta bi Paul Gilbert rekao za GET OUT OF MY YARD kako je mali odsvirao :rockdevil: i to bez pomoci :bigblue:

Ali kao sto Dusan S kaze ... treba sacekati da odraste pa da vidimo sta ce uraditi od svog tog vezbanja ...

• 2 months later...
comment_2036993

Pozdrav svima!

Jel moze neko da mi preporuci neke vezbe za obuzdavanje malog prsta leve ruke? Znaci dok je besposlen da mi ne strci onako :)

comment_2038345

Ma ja sam, negledajuci o cemu se radi, mislio da mi iz sale preporucujes nesto ekstremno tesko, ali sad vidim da ipak nije tako..

comment_2038357

Ma ja sam, negledajuci o cemu se radi, mislio da mi iz sale preporucujes nesto ekstremno tesko, ali sad vidim da ipak nije tako..

Ovo što sam ti ja rekao je prilično zajebano. Ja sviram oko tri godine i ne mogu tu pesmu da odsviram 2 puta za redom. Fora je u uvodu ako nisi tražio pesmu....