Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.3k
  • Views 215.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cika pop producent uzeo chedo i oprao mu gace, zvuci mi kao Blood Mountain kojem je neko procistio low end, odsekao suvisne repove i dodao vise pevanja. Ja licno nemam problema kada mi nesto bolje zv

• Embrace Death
    Embrace Death

Highlight svih Mastodon albuma su mi uvek bili Brentovi iščašeni rifovi i solaže, kao potaž svih tih surf, rokabili, psihobili uticaja, i taj višak emocije, mraka i melanholije u njegovom glasu, a vol

• Realno, neuporedivi. Stare pesme volim jer su polupane masne prljave i predobre. Nove pesme volim jer su upeglane ciste sredjene i predobre. Mastodon je stavio kravatu ali i dalje ima kitu ko slon

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
comment_2942744

Drago mi je da su momci uspeli u životu i da sada mogu da rade šta god požele. Kada pogledaš sve klipove koje su do sada objavili i kako pričaju o novoj ploči, očekujem malo više rokanja nego li na pređašnje dve. Ovaj kratki isečak zvuči pošteno.

comment_2943238

Problem je u tome sto pomislis na qotsa a ne mastodon. Rifovi daleko ispod proseka, neki isfurani stoner smaracki rifovi sa malo mastodon zacina tu i tamo, nedovoljno dobro cak tezak prosek za mastodon standarde.

comment_2943258

Ovaj album je izgleda Bill personalizovao, s obzirom da on dosta utice na pisanje pesama i gitarskih deonica, mene vise interesuje onaj Brentov depra album koji se ocekuje, bar tako kaze coek al koliko verovati njemu on je van sebe po difoltu prepariran od vutre :D