Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2364747

OPETH guitarist/vocalist Mikael Åkerfeldt has recorded ten hour-long shows for the Swedish national radio (Sveriges Radio). The first program was broadcasted on Sunday, June 19 and will be followed by another episode each Sunday at 11 p.m. for the coming 10 weeks. The show is based on Mikael's love for obscure vinyl records, and he is playing actual vinyl on the show, with crackle and all.

The already aired shows are also available as streamed audio at this location. (Note: The show is recorded in Swedish.)

Хвала пуно за ово, таман да вјежбам шведски. :D

• Replies 5.2k
  • Views 429.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vitamin K Experience
    Vitamin K Experience

I beg to differ. Screenshot je iz aprila 2001, jasno se vidi PT cover King's X-a u playlisti. 2000-2001 je taj kultni period kad sam sa neta skinuo dve mp3 kompilacije koje je user petrucci sa foruma

• ok buraz, no frx, ja sam samo izneo svoje mišljenje, ništa ne generalizujem   ali razmisli, zašto mnogo ljudi kaže nešto u fazonu "a da, amorphis su kul, tales i elegy su im klasici, a i ovi ostali

• ti slušaš Mejdene, nisi kompetentan za bilo kakvu diskusiju o muzici

comment_2365605

:confused: A minus mi je dat na post zbog cega? Zbog konstatacije da je dobra fora? :no:

Jos jedan? Junak uziva u anonimnom davanju minusa, lepo. Molim nadleznog moderatora da obrise moje postove.

Da se vratim na temu, koji je po vama najbolji spot Opeth-a?

Edited by Gospa na Sivcu

comment_2366512

:confused: A minus mi je dat na post zbog cega? Zbog konstatacije da je dobra fora? :no:

Jos jedan? Junak uziva u anonimnom davanju minusa, lepo. Molim nadleznog moderatora da obrise moje postove.

Da se vratim na temu, koji je po vama najbolji spot Opeth-a?

sta se jedis bre, opusteno, boli te kurac :D

comment_2366823

Ne znam zašto se na (bilo kakvu, pa i najmanju) promenu pravca skoro uvek gleda kao na neki 'sellout'. Kakve veze to ima sa prodavanjem? :) Jbt pa oni su u Roadrunneru, jedan su od najpopularnijih metal bendova na svetu i verovatno zarađuju sasvim dovoljno. Ovi što misle da im je Roadrunner naložio promenu pravca, lol, ali lol :)

comment_2366825

Upravo tako, nego znas kako ljudi se plase promena, jer naviknu da odredjeni zvuk i taj zvuk ocekuju, mene licno smore bendovi upravo zato sto odrzavaju kontinuum istog zvuka, i nema nekog muzickog izazova, vec samo vidis oprobane varijante koje se dobro prodaju kao i ovaj novi album Symphony X-a, sve je super, kvalitet na nivou, ali vec vidjeno, samim tim meni dosadno, veruj ja jedva cekam da cujem sta ce to novo Opeth da ponudi :bigblue: