Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1410310

Uuuu, ti to, Sovo, nisi ni osetila cim imas kucu na ostrvu Javi :)

Shalu na stranu, to je stvarno strasno, i ovako danas covek jedva sastavlja kraj s krajem i jos kad ga zadesi neka takva nepogoda...... ne znam sta bismo mi radili da nas pokradu.

I sto je najnesrecnije, kad bi me, ne-daj-boze, stvarno pokrali, gitara bi prva bila na tapetu :/

• Replies 2.6k
  • Views 164.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nocas sam imao jedan lepi metalski san, covek nikada ne bi rekao da sam izdao metal.   Slavio sam rodjendan u svom stanu, i izmedju ostalih zvanica tu je bio i Eric Adams iz Manowara. Sve je lepo bi

• Misliš kao kad probaš da udariš Hefesta?

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nije on lobotomisan...on je samo krenuo za masom, verovatno su mu cimeri studenti iz studentskog doma svi redom bili franjevci, pa je hteo da se uklopi. Covek sa sela jebiga, banacanin, pola zivota je

comment_1410315
Uuuu, ti to, Sovo, nisi ni osetila cim imas kucu na ostrvu Javi :)

Shalu na stranu, to je stvarno strasno, i ovako danas covek jedva sastavlja kraj s krajem i jos kad ga zadesi neka takva nepogoda...... ne znam sta bismo mi radili da nas pokradu.

I sto je najnesrecnije, kad bi me, ne-daj-boze, stvarno pokrali, gitara bi prva bila na tapetu :/

Odlican rad vijuga! :da::pivopije:

To su samo stvari...kuj gi 'ebe ;)

A moju akustaru sam malo pre nemilog dogadjaja pozajmila drugu, jer je meni ionako skupljala prasinu :)

comment_1411110

Imao sam cudan san: moj cale je bio na nekoj licitaciji,i taman su stigli do cifre 11000 dinara,kada sam se u tom trenutku probudio.

Bilo je pola sedam,i nikada se tako rano ne budim.

A onda,posle 10 sec iz dnevne sobe cujem kako moj cale prica burazu:

"11 000?! Napravio si racun za mobilni 11000?! Da li si ti svestan sta si napravio?!"

:twisted: :twisted: :twisted:

comment_1411192

hahahahaha, genijalno...

Ok, moji snovi pocinju da me plase. Svaku noc sanjam moj odlazak u Nemacku, i to onaj deo u avionu (plasim se visine, a putujem sama). Mislim, verovatno je to iz straha, ali bas svaku noc!!!??? I nocas sam... Hm, da li to nesto znaci?

comment_1411296

Ja sam svojevremeno (u periodu od nekih 6-7 meseci), na svakih dve-tri nedelje, sanjao san koji se zavrsava tako sto na Zemlju krenu da padaju mali, a zatim sve veci i vevi meteori. Bilo je jezivo. Snovi generalno nisu imali nikakve veze jedni sa drugima, ali bi se zavrsavali na slican nacin. :sad:

Huh, vishe ne sanjam to i dosta mi je lakse. :)

comment_1411301
hahahahaha, genijalno...

Ok, moji snovi pocinju da me plase. Svaku noc sanjam moj odlazak u Nemacku, i to onaj deo u avionu (plasim se visine, a putujem sama). Mislim, verovatno je to iz straha, ali bas svaku noc!!!??? I nocas sam... Hm, da li to nesto znaci?

To je laz.

:lol:

Kupi si ulje od limunove trave, od tog mirisa covek zaspi k'o zaklan...:)

:da:

Ali nemoj da preteras, samo 2-3 kapi, mnogo je ntenzivno, pogotovu za gorionik. Bukvalno pravi dim od koga se gusi... :wacko:

comment_1411305
Ja sam svojevremeno (u periodu od nekih 6-7 meseci), na svakih dve-tri nedelje, sanjao san koji se zavrsava tako sto na Zemlju krenu da padaju mali, a zatim sve veci i vevi meteori. Bilo je jezivo. Snovi generalno nisu imali nikakve veze jedni sa drugima, ali bi se zavrsavali na slican nacin. :sad:

Huh, vishe ne sanjam to i dosta mi je lakse. :)

Ja obično kad nekome ispričam svoj san, sanjam ga te večeri ponovo :)

Nije da hoću da te uplašim, kod mene je tako.

comment_1411310

Strasni su ti Vevi Meteori... to je prvi predznak apokalipse... :)

Now, girls, behold the priceless knowledge!!! :lol:

Kada se dan i mesec poklope (1-og januara, 2-og februara... 11-og novembra i sl.), uzmite ocevu sliku i stavite pod jastuk, sanjacete onoga ko vam je sudjen! :lol:

Zlo...

comment_1411391

Ha, ha, pa ako neće da pegla i moje crne onda džaba sve to!

Ma koja crna radoznalost!

Obično sanjam ljude koje poznajem, i šta uradim tu glupost i sanjam nekog drugara?

Blam bi me pojeo :lol:

Volim da živim u neznanju :mhihi:

comment_1411448

Pa to nije nikakva istina. To je samo praznoverje. Ti ces uvek sanjati nekoga, a zbog sujeverja i glupe slike ces misliti da si ga s nekim razlogom sanjala.

Inuria, treba da pijesh pre spavanja.

...a i kad se probudish.

....a i preko dana.

.........a i bolje da iskljucis kompjuter.

comment_1411564
Pa to nije nikakva istina. To je samo praznoverje. Ti ces uvek sanjati nekoga, a zbog sujeverja i glupe slike ces misliti da si ga s nekim razlogom sanjala.

Inuria, treba da pijesh pre spavanja.

...a i kad se probudish.

....a i preko dana.

.........a i bolje da iskljucis kompjuter.

:mad:

E, vala, od sad se vise necu saliti. Ako si mi rekla; i treba.

comment_1411568

Hehe, ja sam preksinoć sanjala debelog Trent Reznora sa nekom grupom of decadent musicians :)

Trent je počeo sa nekom muvatorskom forom, a ja mu kažem kako je užasno gadan tako debeo i masan i da je jedino valjao nečemu pri početku karijere (san se dešava u dalekoj budućnosti). On se tu osjetio povrijeđenim i bi mi posle malko žao što sam bila tako grupo direktna :)

comment_1411582

Inuria ja sam Brace-u rekla da nije skontao šalu, nisam o tebi govorila :)

Što se žestiš, da nisam htela da se zezam sa tobom ne bih ništa ni pisala?

jel ste i vi kad ste bili mali sanjali da se smuvavate s junacima iz crtaca? :wub:

Hmm... DA!

Kad sam bila klinka bio je aktuelan Aladin, ali to nije bilo muvanje, nego sam ja kao njegova princeza :redface:

Sad su ponekad aktuelni likovi anima koje gledam ili knjiga koje čitam

:bigblue:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.