Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.6k
  • Views 164.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nocas sam imao jedan lepi metalski san, covek nikada ne bi rekao da sam izdao metal.   Slavio sam rodjendan u svom stanu, i izmedju ostalih zvanica tu je bio i Eric Adams iz Manowara. Sve je lepo bi

• Misliš kao kad probaš da udariš Hefesta?

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nije on lobotomisan...on je samo krenuo za masom, verovatno su mu cimeri studenti iz studentskog doma svi redom bili franjevci, pa je hteo da se uklopi. Covek sa sela jebiga, banacanin, pola zivota je

comment_1468442
cesto sanjam da padam...ali nije sam udarac o zamlju najstrasniji..nego osecanje koje dolazi dok sam u vazduhu,to osecanje agonije,izgubljenosti,strepnje....to su moki demoni

To se dešava za vreme putovanja u astral, znam. Meni je to redovno, nekada i pre nego što zaspim, imam ''flešbekove'' kako padam sa ogromne visine..dugo me je to tripovalo dok nisam provalio šta znači :)

comment_1468475
To se dešava za vreme putovanja u astral, znam. Meni je to redovno, nekada i pre nego što zaspim, imam ''flešbekove'' kako padam sa ogromne visine..dugo me je to tripovalo dok nisam provalio šta znači :)

vezu sa astralom sam izgubi prilikom prelaska iz Ether u smrtniski svet...dakle nije to :D

comment_1468542
cesto sanjam da padam...ali nije sam udarac o zamlju najstrasniji..nego osecanje koje dolazi dok sam u vazduhu,to osecanje agonije,izgubljenosti,strepnje....to su moki demoni

I ja sam imao takve snove kad sam bio klinac. Uvak sam jeko polako padao i uvek sam imao trip da cu da se razbijem k`o bundeva.

comment_1470509
ja lichno ne verujem u "astral" i te gluposti, ali verujem u snagu uma..tako da "astral" kao moguce tumachenje mojih snova definitivno otpada... :rolleyes:

Gluposti? :)

Zašto onda imaš taj nickname? :meshuggah:

Elem, astral nije ''tumačenje'' snova, to je ravan u kojoj se nalazi naša svest za vreme sna a to padanje je povezano sa odvajanjem svesti od fizičke ravni. Kao što sam rekao, meni se to dešava i pre nego što zaspim, nestrpljiv sam :)

comment_1471962
btw mogao di da pogledash FF advent children movie (topla preporuka ),pod uslovom da volish Manga toons

Uf, i ja bih FFAC toplo preporuchio svima, lol :)

I ize'm mu shto Sony 3 koshta ko djavo... a tako izgaram da igram remake sedmice :(

Edited by Extreme Within

comment_1474221

U posljednje vrijeme baš često sanjam i stalno imam neke ludačke snove.Preksinoć sanjala da sam bila svjedok ubistva a sinoć da me kolju.

comment_1474660
haha pa jel se desilo? :)

Не, десило се нешто што не ваља са истом том особом из сна... :icon_ne: И , да, ја сам крив...

Edited by Álvaro Recoba

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.