Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1514448
sta bi ste vi da sviraju za gajbu piva, ako gomila retardiranih bendova moze da se valja u kesu, zasto bi carcass koji je sam vrh metala a i sire svirao za sicu.

Potpisujem.

To je kao da neko nece da uzme vecu platu da se neko ne naljuti.

Buhu.

• Replies 1.1k
  • Views 101.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• imamo primer klasicnog jedenja govana na ovoj temi. ocigledna je podela izmedju onih koji iznose autenticne utiske, cinjenice i argumente i onih koji moraju da se prikace na svaku temu iako nemaju sta

• Čekaj, znači neprihvatljivo je reći da je ovo samo dobar album? Jel moramo da kažemo da je totalno govno ili da je najbolji album ikad snimljen, nema sredine?

• apsolutno, u slucaju gorguts. ali recimo u slucaju nekog nekrucijalnog benda bas tipa oathbreaker (koji su mi skroz kul bend), takav post ne bi imao smisla.   oko ovog ostalog sto si rekao se ne sla

comment_1514563

samo neka oni dođu, neće ostati praznih šaka ni oni, a ni organizatori - cenim - nadprosečan prihod i jednima i drugima

comment_1514582

Na osnovu stare slave, sta mislis koliko bi Morbid Angel kostao danas da se raspao posle Domination-a kada je otisao Dave i da se vrate 10.god kasnije ?!

Pa vidi samo Emperor ili Immortal , dobili su oko 100.000e za nastupe na wakenu ...

A sta mislis dal su kostali toliko i pre nego sto su se raspali?! :)

PS> Kazem da trebamo da skinemo kapu svim d.m bendovima koji su nastavili da sviraju posle 95.god !

Edited by Frubi666

comment_1514644

ja skidam kapu svima koji su prošli kroz taj teški period, neki od njih su u to vreme krenuli u neke čudne vode, ali su bar svirali (kreator), neki su bogovi jer su i kad je bilo najgore svirali prave stvari (sodom), a ovi halavi povratnici - no comment

p.s. to su neki bregovići

comment_1514652

al ga odvali... nebulozno je porediti bregovica koji svira kurci za milione evra, a pritom je uvek bio goli kurac i seljacina u svakom smislu sa carcass-om, koji svira za mnogo manje para, a muziku su zaduzili mnogo vise. usput ovo nije prvi reunion nekog metal benda, bilo ih je zilion, i svi su uzeli pare, ne znam sto bi se nesto razlikovalo. danas ima slucajeva i da aktuelnu bendovi pauziraju da bi ih se publika uzelela, pa samim tim i vise kostali... biznis, jebes ga.

comment_1514664

kad je muzika biznis = bregović, na to sam i mislio, na razlog zbog kog se svira

a pri poređenju volim da uzmem što gnusniji primer

comment_1514702

ni ja ih ne krivim - voleo bih da ih vidim, al da ne moram baš na wacken da furam, mada vidim da se obećava neka bela šengenska, so why the fuck not???

a možda kad odrade te velike certe bude i neka normalna (pa i jeftinija) turneja

comment_1514741
ni ja ih ne krivim - voleo bih da ih vidim, al da ne moram baš na wacken da furam, mada vidim da se obećava neka bela šengenska, so why the fuck not???

a možda kad odrade te velike certe bude i neka normalna (pa i jeftinija) turneja

Evo sad gledah cijene:

3 dana u hotelu sa prevozom tamo ovamo i kampovanjem n' yadda yadda 305 shekela. + rachunaj put do tamo i nazad ovamo...

Pa ono... shta reci... izvodljivo..

comment_1515024
Do tad cje da pomru.

Bojim se i ja da od toga nema nista + bubnjar ima neku tumorcinu, ako se ne varam ...

Ma i ako dodju, taj "reunion" moze da bude samo neki tribute koji bi eventualno ARCH ENEMY odradio CARCASS-u... :no:

A i fakat je frubi u pravu - bilo bi bar duplo ljudi manje nego na Morbidima...

Necu da budem pesimisticna...

Videcemo ;)

comment_1515035

Bubnjar je imao izliv krvi na mozak, sad je ok, ali ne sme d asvira blastove i sl... svirace samo neke pesme, a na ostalima ce da ga menja lik iz AE. Ne znam, nadam se da nece usrati ovom turnejom svoj status.

• 4 weeks later...
  • 3 months later...