February 4, 200817 yr comment_1584871 Istina da Ozzy nema neke velike vokalne sposobnosti ali njegov glas je karakteristican i zato je tako dobar. Mislim da niko ovde ne moze da porekne da Ozzy legenda metala i rock n roll muzike uopste.Ko zna gde bi RNR bio danas da nije bilo Sabbatha i Ozzy-ja. Ludak je to. Kome jos moze da padne na pamet da odgrize glavu beloj kolubici na koncertu Dobar je i Sabbath sa Diom ali ipak nije to to... Ozzy legenda
February 4, 200817 yr comment_1584938 Istina da Ozzy nema neke velike vokalne sposobnosti ali njegov glas je karakteristican i zato je tako dobar. Mislim da niko ovde ne moze da porekne da Ozzy legenda metala i rock n roll muzike uopste.Ko zna gde bi RNR bio danas da nije bilo Sabbatha i Ozzy-ja. Ludak je to. Kome jos moze da padne na pamet da odgrize glavu beloj kolubici na koncertu Dobar je i Sabbath sa Diom ali ipak nije to to... Ozzy legenda I agreeeeeeeeeeeeeeee...
February 4, 200817 yr comment_1585188 Istina da Ozzy nema neke velike vokalne sposobnosti ali njegov glas je karakteristican i zato je tako dobar. Mislim da niko ovde ne moze da porekne da Ozzy legenda metala i rock n roll muzike uopste.Ko zna gde bi RNR bio danas da nije bilo Sabbatha i Ozzy-ja. Ludak je to. Kome jos moze da padne na pamet da odgrize glavu beloj kolubici na koncertu Dobar je i Sabbath sa Diom ali ipak nije to to... Ozzy legenda konačno neko sa kim mogu da se sporazumem i slaže, hehehehe
February 8, 200817 yr comment_1588897 ALLLLLOOOOOOOOOO LJUUUUUUUUUUUDIIII! Šta ste zabagovali???!!! Jeste li vi zaboravili na sabbathe? Edited February 8, 200817 yr by whirligig
February 9, 200817 yr comment_1589504 Kad sam video sliku pomislih da ju je enclave ubacio....hehe kad smo već kod slika, je li mogu da ubacim sliku sa kompa?
February 18, 200817 yr comment_1596063 A sta da pisemo kad se nista ne desava?? ma pitam za slike jbt!!!
February 20, 200817 yr comment_1597996 Pa idi na www.imageshack.us i uploaduj sliku tamo, oni ce ti dati link i ti ga iskopiraj u svoj post.
March 28, 200817 yr comment_1632052 Poštovanje, mi smo Black Sabbath tribute band iz Pančeva. Možete nas čuti/videti klikom na link: http://www.youtube.com/watch?v=Usrl2MeqHOM Fala!
March 28, 200817 yr comment_1632281 Dobri ste. Pevač vam je odličan. Basista pušta brkove ko Butler. Doći ću vam na svirku, samo javite kada budete u BG.