Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.4k
  • Views 309.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Angelystor
    Angelystor

E, sada sam jebeno besan.   Kada sam cuo da ne ide na turneju, pomislio sam da su garant zdravstveni razlozi, ali ne, odlucili su da se ispackaraju pred jebenu oprostajnu turneju. NAKON JEBENIH 40 G

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To vicu marinci cobane, tvoji navijacki maloumnici.   Naravno da ne ucestvujem u tome,ja imam mozga.   Skote.

• Bog  

comment_1543240

Ja sam cuo da dolazi Guns'n'Roses :) Jebi ga, ne smijem vise posjecivati teme bendova, ispasce odmah da ih dovodimo :)

Samo, godinama sanjam da odem na Wacken ili Gods Of Metal, koji su mi onako, festivali po mjeri, a sad kad treba da objavimo imena koja ce biti bliska pojedinim izdanjima ova 2 festivala, naletim na recenicu koja naziva tvrdjavu na ciji je izgled odlijepio svaki kontaktirani menadzer, balkanskom vukojebinom. Arena je preskupo mjesto, nikako ne odgovara Judasima, a da ne oftopikujem pricom o Castle Festivalu, mislim da je za Judas onako jedna Hala Pionir po mjeri, tesko da je vise od toga. A ocekivanja za novi album su mi velika, definitivno.

comment_1543332
Ako je to istina, bolji marketinski potez nije mogao biti smisljen...

Iskreno me takva informacija ni malo ne raduje, jer bih neuporedivo vise volela PRAVI koncert, na nekom malo boljem mestu, nego neki festival u Smederevu, koji nema nista - ni tradiciju, niti verujem (daj Boze da se varam) da ce imati i neku posecenost... :no:

I sta to Judasima uopste treba - i sta imaju od toga? U tamo nekim balkanskim pickovcima da otvore festival...

I za koga je jebena Arena pravljena? :mad:

Za Rijane, 50 cent i ostale gluposti :violent:

Кад се већ помиње простор...

По мени, Смедеревска тврђава јесте прелепа и идеја јесте феноменална, али.. Замислите срање од времена (сетимо се Пеперса у Недођији)... То је оно што мене највише плаши... Додајмо томе дивљу домаћу публику која уме да се понаша сви знамо како... Наравно да бих и ја Београд најрадије кад су они у питању, имала бих далеко већи осећај сигурности. А онда капирам да ме баш брига и да су то Џудаси и да сама чињеница да их гледам све то потире!

comment_1543549

Izvinjavam se javno elderanu, sto sam ga na ovaj nacin isprovocirala da nam oda tajnu da li cemo Prieste gledati uskoro uzivo! A mnogo me zabole gde ce to biti :) :) :)

I naravno - nemam nista protiv Smedereva i nikad nisam rekla "Bez'te slepci, idu smederevci" :)

Cak imam dvoje deca sas smederevca :) :) :)

:pivopije:

Samo da se ne provedemo k'o na Slayeru (blatnjavi do grla bijelih) :ph34r:

comment_1543735

hmm ima mnogo matoraca koji bi otisli da gledaju priest... evo moj cale cenim da bi otisao na priest da mu sviraju u gradu, ali tako podjednako nikad ne bi otisao na Helloween

ja za priest putovao unutar drzave, ali ne i u okviru cele nemacke

comment_1545366

Tek sam danas shvatio koliko je Sin after sin dobar album. Ranije mi se nimalo nije dopadao, ali jutros ga sasvim nasumično odabrah da preslušam i, rek'o, kako ga nisam ranije zgotivio? Diamonds and rust, Dissident agressor, Let us prey/Call for the priest, Last rose of summer... Savršene stvari.