August 5, 200817 yr comment_1725280 Cause it's only, love for sale, Heart of gold and hard as nails I can't believe it's legal, To send it through the mail Only love for sale Samo Imperator Lemmy moze ovakvu rokachinu da napishe, obozavam!
August 5, 200817 yr Author comment_1725521 Looking good, stepping out, looking for romance Crazy arms, crazy legs, save me the last dance!
August 5, 200817 yr comment_1725545 Here comes the bass the thunder in the guts!!! Ma sta kome nije jasno???
August 6, 200817 yr comment_1725929 ..meni sinoc doshlo da u gradu marshiram i pevam Orgazmatrona..a onda sam pocheo i kolektivno da smaram preko SMSa sa istom tom FOR I AM MARS, THE GOD OF WAR AND I WILL STRIKE YOU DOWN!
August 7, 200817 yr Author comment_1726675 Pa sto nisi marsirao?To bi bilo lepo videti,lika koji marsira ulicom i peva: I am the one, Orgasmatron, the outstretched grasping hand My image is of agony, my servants rape the land Garant bi odmah bela kola dosla po tebe i dvojica cikica u belim odelima.
August 7, 200817 yr comment_1726789 Ne smem ni reci sta sam danas procitao u vecernjim Novostima...ako bude nesto od toga...uh....
August 7, 200817 yr comment_1726923 Aj' reci, ne mogu da se cimam do trafike. Da pogađam - dolaze?!?!
August 7, 200817 yr comment_1726967 Kupio sam malopre novosti, ničeg o Motorheadu. Ili zezaš ili sam ja stvarno ćorav. Ako se ispostavi da je ovo prvo, dođeš mi 30 kinti.
August 8, 200817 yr comment_1727453 Pa sto nisi marsirao?To bi bilo lepo videti,lika koji marsira ulicom i peva: I am the one, Orgasmatron, the outstretched grasping hand My image is of agony, my servants rape the land Garant bi odmah bela kola dosla po tebe i dvojica cikica u belim odelima. Pa el kazem gore da jesam..dodushe samo par stihica, onda ovi moji krenuli da me stishavaju ...And still you play the sycophant and revel in you pain A za tu vest...ako je Metal Masters u Srbiji, pushtam kosu nazad
August 8, 200817 yr comment_1727513 otkud ta prica za metal mastrers, ja kolko znam za sada nece biti nigde u evropi, nadam se da gresim. ako dodju u evropu ne verujem da bi zaobisli madjarsku, sto je sasvim dovoljno.
August 8, 200817 yr Author comment_1727517 Cisto sumnjam u to,ali jebeno bi bilo!Malo bi me smorio Heaven And Hell,ali dobro...vredi i to videti.
August 8, 200817 yr comment_1727583 Kupio sam malopre novosti, ničeg o Motorheadu. Ili zezaš ili sam ja stvarno ćorav. Ako se ispostavi da je ovo prvo, dođeš mi 30 kinti. Malo si corav Pise o rok bastionu na Petrovaradinskoj tvrdjavi, u podnaslovu pise da planiraju da dovedu nazareth, Deep Purple, jos par velikih imena...a dalje u tekstu, gde nabrajaju bendove, stoji i Motorhead! E sad, da li ce biti sta od toga...videcemo...
August 8, 200817 yr comment_1727594 http://www.rockbastion.rs/ Thursday, 10 July 2008 15:14 U podnožju Petrvaradinske tvrđave na prostoru «ROCK BASTIONA» - poslednjeg uporišta Rock and Rolla, posle izuzetnih koncerata «Atomskog skloništa» i «Statusa Quo» uspešno se nastavlja do daljnjeg, kako je prvobitno i planirano. Obaveštavamo Vas da je na gore pomenutom prostoru Petrovaradinske tvrđave od danas 10.07.2008 postavljen VIP kamp za sve zainteresovane posetioce, lociran u neposrednoj blizini centralne bine aktuelnog muzičkog festivala u Novom Sadu. VIP kamp je jedinstven u Srbiji i nudi pogodnosti kao što su: bežični internet, topla voda, električna energija, udoban smeštaj za odmor, obroke i sigurnosne sefove za odlaganje vrednih artikala. Takođe u ponudi je i ugostiteljski deo objekta i prigodan zabavni muzički program tokom dana. Namenjen je svima koji žele da budu deo Petrovaradinske tvrđave, neprestani deo festivala i sjajnog koncepta mešavine mirnog odmora, udobnosti i zabave. Bitno je da napomenemo, da nam je zaista žao što pogodnosti kampa nisu ostvarene po prvobitnom planu, ali zbog situacije u kojoj smo bili proteklih nekoliko dana, na žalost nismo uspeli planiranu koncepciju da izvedemo do kraja. Ovog puta svim kamperima želimo dobrodošlicu i sjajan provod tokom boravka kod nas. Nakon toga «ROCK BASTION» nastavlja sa nizom izuzetnih muzičkih događaja, a pre svega, promovisanjem i višim plasmanom svih zapostavljenih muzičkih pravaca u Srbiji. Trenutno su u planu brojni koncerti kako domaćih, tako i inostranih Rock sastava, kao što su: Nazaret, Juraja Hip, 10 Years After, Deep Purple, Motorhed, Van Gog, Riblja Čorba, YU grupa i mnogi drugi. Takođe pozivamo i mlade, autorske, neafirmisane Rock sastave da šalju svoje demo snimke na [email protected] e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it i mogu dobiti šansu da se oprobaju na živim nastupima pred publikom na profesionalnoj bini. Pozivamo i Vas da obavestite javnost da svi zainteresovani građani, ljubitelji Rock and Rolla, kao i ostalih zapostavljenih muzičkih pravaca u Srbiji, mogu da glasaju za bend koji bi želeli da čuju na www.rockbastion.rs, a mi ćemo se truditi da svima izađemo u susret. Sa poštovanjem, Milana Nenin, PR 064 640 79 89 to je ovo, iza toga stoji maxa catovovic, on cesto najavljuje koncerte koje nije ni bukirao.
August 8, 200817 yr comment_1727624 LOL, a na A.Skloniste bilo 20-ak ljudi hehehe ). Ali ako bidne motorhead here i come ... )
August 27, 200816 yr comment_1738437 Прослеђујем од Џабе Ди Хута: http://www.youtube.com/watch?v=itsXV28JdFo
October 5, 200816 yr comment_1769073 Svratio sam samo da kažem da su juče pre koncerta Thin Lizzy puštali Motorizer, ali ne ceo, nije stigla The Thousand names of God. I baš me je dobro pripremio za svirku, leg'o mi je samo tako.
October 5, 200816 yr comment_1769263 Rock out with your cock out :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Ahahahah, taj stih je keva, odmah sam zgotivio pesmu. Verovatno mi je omiljena na Motorizeru, kratka ali jasna. Ostali favoriti: English rose, The Thousand names of God, WheN the eagle screams, Heroes, Back on the chain, Time is right, Burried alive i One short life. Prve dve pesme su mi malo dosadnjikave... Ali u celini je album jedan od najboljih ove godine. Edited October 5, 200816 yr by Totamealand
October 5, 200816 yr comment_1769272 Ja izdvajam Runaround Man, (Teach You How To) Sing The Blues, When The Eagle Screams, Buried Alive i English Rose. Ova poslednja mi verovatno omiljena sa albuma
October 6, 200816 yr comment_1770040 Stigao da par puta preslusam novi album, po obicaju prase iz sve snage, nema tu sta da se prica mnogo, a i zakon je trajanje albuma - 39 minuta! U duhu stare skole i nekih ranijih izdanja! Stvarno nemam zivaca za dugacke albume od po sat i kusur vremena.