July 22, 200817 yr comment_1718317 Wow! Nemam reci, odusevljen sam Hvala druze,drago mi je da ti se svidja.Zato i stavljam te fotografije,da se malo razbije monotonija i da podelim svoje bogatstvo sa ljubiteljima istog.
July 22, 200817 yr comment_1718346 Lepa kolekcija. Ako ikada kupim gramofon(a nadam se da hocu) ovo je prva kolekcija koju cu popunjavati. E,a koja je ono mala plocha pored singla Mary Jane? Edited July 22, 200817 yr by Sandman
July 22, 200817 yr comment_1718357 Lepa kolekcija. Ako ikada kupim gramofon(a nadam se da hocu) ovo je prva kolekcija koju cu popunjavati. E,a koja je ono mala plocha pored singla Mary Jane? Ako mislis na ovu sa Mastejnom na slici to je singl Symphony of destruction picture disc koji je prethodio albumu Countdown to extinction.Treba da dobijem i ploce Rust in peace i Countdown to extinction koje ima da platim boga oca al mi nije zao nimalo.Jurim ih vec nekoliko godina i ta dva su mi najbolji albumi.
July 22, 200817 yr comment_1718372 Па, кад буде причаћемо. И каже се "сљедеће". Mislim da se "sledeće" kaže i u ijekavskom. U najgorem slučaju dublet je. Mada, i ti si napravio grešku; naime, nakon "kad bude" ide zarez, ali ne bih da sitničarim.
July 23, 200817 yr comment_1718453 Слиједи - сљедеће... али, да не расправљамо сад о српском на ијекавици.
July 23, 200817 yr comment_1718497 Pošto? Ahahah, šalim se. Kolekcija je fenomenalna, pravo bogatstvo. Jedino ne prepoznajem ovu iznad Wake up dead singla, šta je to? EDIT: Nema veze, uspeo sam da pročitam. Ouch, my eyes, jedva. Edited July 23, 200817 yr by Totamealand
July 23, 200817 yr comment_1718516 Pošto? Ahahah, šalim se. Kolekcija je fenomenalna, pravo bogatstvo. Jedino ne prepoznajem ovu iznad Wake up dead singla, šta je to? EDIT: Nema veze, uspeo sam da pročitam. Ouch, my eyes, jedva. No more mr.Niceguy,kao i ona iznad nje samo je shaped picture disc.Otvoris sliku da bude velika pa ako ni to nije dovoljno sejvujes u kompjuter pa posle kad je otvoris uvelicas i vidis. Ovo je moja kolekcija ali imacu duplikat Killing is my business tako da ako budes zainteresovan javi se na PM.
July 23, 200817 yr comment_1718759 Слиједи - сљедеће... али, да не расправљамо сад о српском на ијекавици. Raspravljaj se, ako si mudo.
August 3, 200817 yr comment_1724403 Јеботе, мени се "So Far, So Good... So What!" стварно допада! Мислим, живим са њим већ 18 година, будући да је међу првим метал албумима које сам икада чуо и шљака ме и даље, то је збиља нешто! Овај курчевити вриштавац! Изванредни уводни инструментал, онај фантастични увод у "Set The World Afire" и сјајан соло, легендарна "Mary Jane", помало тужна али изузетна "In My Darkest Hour" ... То су стварно све сами бисери не само овог бенда већ и метала, у глобалу. Баш ми прија ово сада ...
August 4, 200817 yr comment_1724622 Jeste stvarno do jaja album,i zvuchi mi smeshno shto se pricha da je Mastejn taj album snimio samo zbog love za drogu.
August 6, 200817 yr comment_1726186 Cryptic Writings je jedna zaraza od albuma dovanem se jedanput da ga preslusam i uvek mi ostane u playeru po nedelju ,dve!! A za So far ,Soo goood,Sooo whhaaatt, ne trea trositi rechi ,jebe majku album!
August 6, 200817 yr comment_1726209 Cryptic Writings je jedna zaraza od albuma dovanem se jedanput da ga preslusam i uvek mi ostane u playeru po nedelju ,dve!! A za So far ,Soo goood,Sooo whhaaatt, ne trea trositi rechi ,jebe majku album! Nema Mastejnovog loseg albuma ali meni su nekako najzesci Rust in peace i Countdown to extinction.
August 6, 200817 yr comment_1726458 Nema Mastejnovog loseg albuma ali meni su nekako najzesci Rust in peace i Countdown to extinction. Како нема? "Risk" је лош албум и то мноооого лош.
August 7, 200817 yr comment_1726767 Zadnja tri su bas dobra.Nista posebno i revolucionarno,ali je dobro.
August 7, 200817 yr comment_1726833 Ovaj zadnji album je strashno losh....nemaju vishe ideja to je ochigledno...dakle on i Risk se mogu smatrati za loshije albume, dok su ostali odlichni
August 7, 200817 yr comment_1726836 Предлажем да покренемо петицију да Мастејн поново почне да се дрогира.