February 6, 20169 yr comment_2886640 Jadni mi fanovi Metallice, nikada nećemo dočekati novi Metallica album pa moramo da ocenjujemo stare. Inače, nisam uopšte oduvan albumom Dystopia. Iako je žešći i bučniji, imam isti problem sa njim kakav sam imao sa trinaesticom - sve je na mestu, ima kul ideja, ali nijedna jedina pesma me nije oduvala. Poisonous shadows bi mi bila zamalo odlična, par prosečnih, sve ostale dobre ali samo toliko. Došao sam do još jednog zaključka ali već znam da teško da ima još fanova istog mišljenja - Super collider je za ovaj album otkrio toplu vodu. Bio je drugačiji, sporiji, svetliji, melodičniji, udaljen od meni nezanimljive političke tematike koja se ovde vratila. I iznad svega nije prenabudžen produkcijski i preagresivan, mislim da Dejv ponovo pati od "izvinite što je prošli album bio laganiji, sad ću ponovo da budem zao i opasan" sindroma. Potpis.
February 7, 20169 yr comment_2886944 http://www.blabbermouth.net/news/megadeths-dave-mustaine-david-ellefson-is-not-my-right-hand-guy/ Briljiranje se nastavlja. Pritom je Eleffson odgovorio na onu prozivku i pokusao da objasni kako on ipak tehnkcki jeste co-founding memeber... Ne bi zacudilo da do kraja godine dobijemo i novog basistu
February 9, 20169 yr comment_2887325 NOW LOOK WHO'S TALKING AND I SEE nananana-naRA A BIG NOTHING LOOKING BACK AT ME Ovaj album će verovatno da mi bude guilty pleasure godine
February 17, 20169 yr comment_2889399 http://www.blabbermouth.net/news/megadeths-dave-mustaine-has-a-theory-about-why-he-is-so-hated/ Kakav retard :haha:
February 21, 20169 yr comment_2890152 nisam imao strpljenja da procitam do kraja. sto bolji album to vise sere. necu ni da znam sta prica E da, i ako junior opet ode, odustajem od musavog, pratim juniora Edited February 21, 20169 yr by rattlehead
February 24, 20169 yr comment_2891214 Jel zna iko zašto na Dystopia turneji sviraju samo 1 ili 2 stvari s novog? Mislim, kul je lista, ali to nema nikakvog smisla... The Threat is Real kao drugu su tek sad ubacili, a sve do sad je išla samo Fatal Illusion kao jedna jedina s novog.
February 24, 20169 yr comment_2891235 Ma da, ali Dawn Patrol / Poison was the Cure / Tornado of Souls i Wake up Dead i meni odmah valja Ali rado bih čuo bar 3-4 nove... i naravno još par sa Peace Sells.
February 25, 20169 yr comment_2891246 Tek su dvije veceri svirali, bice jos novih pjesama, za sada dvije, volio bih cuti Post American World, ona solaza dejvova ubija... Inace cini mi se da to sve djeluje dosta bolje nego prije, ako ne i odlicno, i zvuk i glas i stage novi i energija...
February 25, 20169 yr comment_2891288 That awkward moment kada je Kingmaker najoriginalniji izbor u set listi.
February 25, 20169 yr comment_2891324 Pa ono, standardna set-lista, svi manje-više hitovi, jedino Poison lepo iznenadjenje, a s obzirom da je Dystopia turneja(?!) mogao je Megadejvi da ubaci barem još Post American World umesto npr. A Tout Le Mond-a ili She-Wolf-a! evo ovde imaš http://www.setlist.fm/setlist/megadeth/2016/fillmore-auditorium-denver-co-63f3525b.html
February 25, 20169 yr comment_2891326 Ovo je posljednja, s tim sto su na par koncerata prije nje svirali Tornado umjesto The Threat is Real, ona je tek sad upala. Hangar 18 Kingmaker Wake Up Dead In My Darkest Hour The Threat Is Real Sweating Bullets Dawn Patrol Poison Was the Cure She-Wolf Trust Fatal Illusion A Tout Le Monde Skin o' My Teeth Peace Sells Symphony of Destruction Encore: Holy Wars... The Punishment Due Upade Human.
February 25, 20169 yr comment_2891331 Meni She-Wolf nikada nije bila medju omiljenima, čak sa tog albuma ima dosta boljih, Trust, Use the Man, Disintegrators, Sin, Secret Place..