Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolji Morbid Angel album? 92 members have voted

1. 1. Najbolji Morbid Angel album?

• Altars of Madness
    • Blessed Are the Sick
    • Covenant
    • Domination
    • Formulas Fatal to the Flesh
    • Gateways to Annihilation
    • Heretic
    • Illud Divinum Insanus

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_1813091
Толеранција је врлина човека који нема убеђења.

Г. К. Честертон

Јбт, и металци су почели да причају о толеранцији, поштовању, братству и једнакости.

Свет је збиља отишао до ђавола.

:)

• Replies 3k
  • Views 232.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čekanje na ovaj album je kao čekanje da vidiš oca mrtvog pijanog kako se valja po ulici i sramoti i tebe i sebe.

• Intro - 'ajde, intro k'o intro. Too extreme! - možda bi nešto i bilo od pesme da se nije insistiralo na onim imbecilnim bubnjevima, rifovi kao i nisu loši ali od bubnjeva mi se jaja uvukla u abdomen,

• Blacenje Morbid Angel je vec pocelo da smara.   Pokusaji da se bude duhovit, pisu zajebane recenzije i prave smesni filmovi na tu temu jednostavno smaraju vise. Kao i nekontrolisana svrsavanja na t

comment_1813322
Ово је мало смешно ...

Све у свему, када се све сабере шта си све написао за "Gateways to Annihilation" - вероватно си чуо неки fake.

Или си јео неке забрањене гљиве.

:surprised:

Ne, nego sam takav zakljucak doneo na osnovu pazljivog preslusavanja (i to u raznim vremenskm periodima), uz citanje tekstova naravno. Kao i mnogih intervjua, tako da smatram da sam prilicno uverziran sta Morbid, a pre svega Trey, hoce da kazu; sto nista samo po sebi ne znaci, ali je bitno za ovu pricu.

Taj album ima neke kul ideje, kao uostalom i Heretik (sa onim micovanjem uz upotrebu ventilatora i sl) ali sta to vredi kad ne daje osecaj albuma, vec kao hrpa nabacanih pesama. Pojedinacno, neke pesme su odlicne, kao npr Ageless, ali nema tog osecaja jednog kao sto ga daju "pravi" albumi, kao npr. Covenant i Blessed.

Ako vec odgovaras na moj post, onda bi mogao da sve te komentare i potkrepis.

• 2 weeks later...
comment_1822490

Nova pesma je keva!Ja sam je,dva dana pre koncerta pevao non-stop...Mnogo je dobra!!!Meni je to mozda bio i najveci highlight veceri!!!Nadam se da ce biti i boljih pesama na novom, jedva cekam!!!

Edited by Kriki

comment_1822527
Altars je najbolji,najbesniji,najstrastveniji posebno njihove blasfemicne mikrosimfonije kao u pesmi Visions From the Dark Side ili Blasphemy!

Ma,bio je pakao!Najjaci deo koncerta je bio kad je Tucker posvetio "Pain Divine" Srbima u publici.Tad je stvarno bilo unistenje!Inace...sve je bilo super,samo su mi nedostajale neke stvari kao Fall from Grace i Immortal rites,ali jebiga...Stvarno bogovski koncert!

Evo i pesama koje su svirali:The day of Suffering,Within thy Enemy,Pain Divine :D ,Beneath the hollow,Curse the Flesh,Rapture,Lord of all fevers,World of Shit,God of Emptiness,Where the slime live,Dawn of the Angry.Bil Ur Sag,Chambers of Dis,Cleansed in Pestilence,Enshrined by Grace,Stricken arise i na bis Chapel of Ghouls!

Evo srce me boli,prvo jer nisam cuo kada je posvetio pesmu fanovima iz Srbije,jer se bas u tom trenutku neki pijani madjar navrzo bash na mene(gde me nadju) i bio je dosta agresivan i nije me pustao dve tri pesme,drugo posle Visions From the Darkside,Pain Divine mi je omiljena Morbid Angel pesma i trece zbog zastave :srbija: koju nisam mogao da ponesem,pa da je rasirimo na sve madjarski nacionalni praznik! :udri::udri::udri:

malo da se podsetimo starog kulta :rockdevil:

• 1 month later...
comment_1851190
MORBID ANGEL and LAUREN HARRIS (daughter of IRON MAIDEN bassist Steve Harris) have been added to IRON MAIDEN's February 28, 2009 headlining concert at Foro Sol in Mexico City, Mexico. Also scheduled to appear is CARCASS.

3229616669_5f1ccea218_o.jpg

:):)