Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 298.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

• 2 weeks later...
comment_1146321

Promo CD do "Brvnare"... uf, tesko.

Mire (bass) nam je u medjuvremenu postao tata biggrin.gif , tako da tek ove subote ulazimo u studio musik19.gif

Mozda nekim cudom i snimimo sve, ali omoti i ostalo-ne verujem icon_frown.gif

Ja imam puno obaveza, pa onda malo sporije idu stvari...

Puno toga treba da se uradi: Studio, majice, plakati, sajt, spotovi...

Nadam se da cete imati strpljenja pivopije.gif

comment_1158552

Velika je verovatnoca da cemo biti prinudjeni od strane majke prirode da pomerimo svirku za sledeci vikend, tj. 24.06. icon_frown.gif

Zbog "predivnog" vremena ovih dana, napravilo se veliko blato, pa nema realne sanse da se zemlja osusi kako treba do ove subote icon_evil.gif

Unapred se izvinjavam zbog ovog cimanja, ali nije do nas...

Javljacu sta se desava musik19.gif

• Author
comment_1158617
'Ce da bidne nesto u Beograd?

Offtopic, ali moram podrzati taj avatar! Aria Giovanni vrh!!!! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

A sad malo o bendu, tj. o clanovima istog - pre dva dana smo vristali "Pero Defformero" na koncertu Ritma Nereda u BL, ali nas Mire nije cuo no.gif. Ne stigoh ga uhvatiti posle da mu pojasnim da vise u BL ne dolazi bez ostatka benda, mislim PRAVOG benda, tj. ovog ovde na cijoj temi smo icon_wink.gificon_mrgreen.gif

Veliki pozdrav, jedva cekam taj disk!!!

(Sale, nikako da stignem da ti napisem mejl, obaveze, ali pre svega neodgovornost i lenjost, razumeces, nadam se pivopije.gif).

comment_1158803

kako stoje stvari sa ugovaranjem svirki, zeleli bismo da vas pozovemo u rumu, ali moramo znati uslove, pa ako moze neki kontakt ne bi bilo lose. poz.

comment_1160451
Velika je verovatnoca da cemo biti prinudjeni od strane majke prirode da pomerimo svirku za sledeci vikend, tj. 24.06. icon_frown.gif

Zbog "predivnog" vremena ovih dana, napravilo se veliko blato, pa nema realne sanse da se zemlja osusi kako treba do ove subote icon_evil.gif

Unapred se izvinjavam zbog ovog cimanja, ali nije do nas...

Javljacu sta se desava musik19.gif

Woo-hoo! A ja se ziv pojeo sto mi se sestra udaje bas u ovu subotu!

comment_1161185

ZVALA ME JE CECA ODMAH POSLE SVOG VECERASNJEG GOSTOVANJA NA "BRAVO SHOW"-U NA PINK-U:

"SALE... CULA SAM DA SVIRATE 17-OG... PA ZNAS TI DA I JA IMAM NASTUP ISTO VECE... HOCES DA MI PROPADNE KONCERT... PA SVI CE HTETI U ''BRVNARU''... MOLIM TE, RODJENDAN MI JE DANAS, POMERI VASU SVIRKU...

I ja sta cu, pomerim nastup za 24.06. Taman posla da rastuzim Kraljicu-Majku mhihi.gif